Przyszła pora i na mnie - witam więc wszystkie chustomamy...![]()
Mam na imię Magda, jestem z Lublina, spodziewam się właśnie drugiego Skarba mojego życia. Przy pierwszym dziecku (młody ma obecnie 1,5 roku) długo zastanawiałam się nad zakupem chusty, jednak nie odważyłam się... po prostu zabrakło mi wiary i odwagi że mi samej też może się udać nauczyć motania![]()
Teraz, spodziewam się drugiego dziecka - termin na czerwiec więc już jestem prawie na mecie... i powiem Wam że jestem zdesperowana -właśnie wczytuję się w Wasze forum szukając chusty dla siebie. Niestety nie znam żadnej mamy z Lublina która nosi w chustach swoje dziecko więc ciężko mi zdecydować... myślałam najpierw o zakupie chusty której nie musiałabym sama motać (mój małżonek się obawia że mogę nie nauczyć się dobrze motać dziecka i jak nie będzie zabezpieczone to żeby mi nie wypadło) mi się jednak wydaje że te chusty do motania jakoś bardziej do mnie przemawiają, sama nie wiem czemu... przyznam się Wam bez bicia że jestem jeszcze zielona w temacie
![]()
Co jeszcze powinnam napisać o sobie... hym... sama nie wiem - jak mi coś przyjdzie do głowy to będę dopisywaća jak narazie - witam Was wszystkie, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona!
I dziękuję Wam że dzielicie się tutaj Waszą wiedzą... od wczoraj zawzięcie studiuję wasze posty i już zaczyna mi się powoli wszystko układać w głowiejestem Wam za to bardzo wdzięczna!
Miłego dnia!

) mi się jednak wydaje że te chusty do motania jakoś bardziej do mnie przemawiają, sama nie wiem czemu... przyznam się Wam bez bicia że jestem jeszcze zielona w temacie
a jak narazie - witam Was wszystkie, mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona!
Odpowiedz z cytatem