Cytat Zamieszczone przez marcy Zobacz posta
Dziewczyny potrzebuje porady. Znalazłam bialo czerwone indio na tej stronie ale pisało ze zarezerwowane. Napsisalam do sprzedającego czy juz sie sprzedało. Po 2 dniach przyszło odp ze juz nie jest na sprzedaż a chwile pózniej ze jednak ta osoba by mi je chciała sprzedać. Zapytala jaka cenę proponuje, podalam jej cenę i sie zgodziła. Problem taki ze nie ma paypala a ja sie boje płacić przelewem bo nie ma żadnej ochrony. Poprosiłam o założenie konta, odpisała zw pózniej sie temu przyjrzy i zapytała czy rezerwować mi chuste. Odpisalam ze oczywiście ze tak i ze czekam tylko na dane do przelewu paypal.
Z powodu tych zmian zdaniA troche sie boje zeby sie nie naciąć. Czy jesli ta osoba założy konto papal i tak zapłacę (przelewem sie boje) a chusta by do mnie nie doszła to dostanę zwrot kasy? Nie mam zbyt dużego doświadczenia. Paypalem.
Pisałam do tej babki w sprawie tego indio dla Romy- nie ma pp- ok- po tygodniu dopiero dostałam sam nr konta bez nazwiska- jakoś mi przeczucie kazalo odradzic Romie ten zakup i dlatego dzisiaj zwolnilam