Pokaż wyniki od 1 do 20 z 38

Wątek: Wzruszyłam się...

Mieszany widok

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Piękne!

Choć ostatnio sobie myślałam, że szczytem chustohardkoru byłoby urodzić równocześnie mając na własnych plecach starszaka
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Piękne!

Choć ostatnio sobie myślałam, że szczytem chustohardkoru byłoby urodzić równocześnie mając na własnych plecach starszaka
    albo go karmiąc piersią

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez livada Zobacz posta
    Piękne!

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    albo go karmiąc piersią
    takie?

http://birthphotographers.com/winner...r-competition/

Chustodinozaur Awatar panthera
    Miejscowość
    okolice warszawy, później Gdańsk, Wrocław i znów pod Warszawą. aktualnie Gdynia :)

Domyślnie

wzruszające czy nie, na pewno rodzinne
    a ładne zdjęcie z własnego porodu bym chciała mieć. na pewno dla siebie i do pokazania dzieciom jak już starsze będą. nie wiem czy bym się nim chwaliła światu...może...jakby mi się tak bardzo podobało.
    Damian 07.01.2005
    Maciek 07.09.2009
    Tomek 17.04.2014

J15.01.2013 [']

1% Maciek
    https://subkonta.jim.org/nasze-dzieci/profil?id=778572

uwaga: znikam na weekendy: odwyk i czas dla rodziny

ulala.v
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    sorry, ale pierwsze zdjęcie....... od razu zaczęłam się zastanawiać co jeszcze pływa w tym basenie po porodzie, no na miejscu męża bym tam nie weszłą, dziecka też nie wpuściła

przepraszam za dosłowność ale każda z nas rodziła, no i wie jak to wygląda

Chustoholiczka Awatar okoani
    Miejscowość
    lubelskie

Domyślnie

ulala - ja zakładam, że albo nie rodziła jednak w tym basenie, albo później wymienili wodę, bo inaczej robi mi się mega niedobrze

edit: Ale generalnie jakby ktoś wpadł na pomysł robienia mi sesji fotograficznej w trakcie lub bezpośrednio po porodzie, to nie ręczyłabym za siebie...
    Ostatnio edytowane przez okoani ; 23-03-2014 o 16:14
    wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)

Chustomanka Awatar Agatek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez okoani Zobacz posta
    ulala - ja zakładam, że albo nie rodziła jednak w tym basenie, albo później wymienili wodę, bo inaczej robi mi się mega niedobrze

edit: Ale generalnie jakby ktoś wpadł na pomysł robienia mi sesji fotograficznej w trakcie lub bezpośrednio po porodzie, to nie ręczyłabym za siebie...
    ja tez kiedys miałam mieszane uczucia, ale pozwoliłam mężowi zrobic parę fot i nie żałuję. Robiliśmy z założeniem, ze najwyżej skasuję potem- ale teraz są ukochaną pamiątką!
    :sierpień 2013, i !marzec 2015

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kasia.234 Zobacz posta
    Raju, jak dużo z tych fotografowanych porodów to porody w wodzie. Może po prostu takie są bardziej fotogeniczne :]

Cytat Zamieszczone przez ulala.v Zobacz posta
    sorry, ale pierwsze zdjęcie....... od razu zaczęłam się zastanawiać co jeszcze pływa w tym basenie po porodzie, no na miejscu męża bym tam nie weszłą, dziecka też nie wpuściła

przepraszam za dosłowność ale każda z nas rodziła, no i wie jak to wygląda
    Oczywiście to samo pomyślałam. Eww...

Co do zdjęć przy porodzie: My oczywiście nie myśleliśmy o tym. Partner zrobił mi jedno zdjęcie, jak leżałam taka spanikowana PRZED, a potem zrobił telefonem zdjęcie twarzy nowo narodzonej Zosi, bo dostałam ją owiniętą w ręcznik i nie widziałam, jak wygląda, więc pokazał mi na ekranie (http://media.tumblr.com/5723f37fee86...qcp1qz4rgp.jpg) To moje ukochane zdjęcie teraz. Następnym razem postaram się pamiętać, że jednak warto w takich momentach wyciągnąć aparat.

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Podejrzewam, że basen służy li i jedynie do porodów, gdyż na każdym zdjęciu jest ten sam To raz, a dwa- jest w nim jednorazowy folia.

Mnie porody nie wzruszaly dopóki nie przeżyłam własnego, a może wcześniej- już w ciąży?
    W Każdym razie oglądam fotki rodzinnych porodów w wodzie okiem tego Pana. I dla minie- są piękne w swojej naturalności, czlowieczeństwie W moim życiu ciąża, poród były eskalacją człowieczeństwa. A co po moim porodzie by pływało pominę
    Ostatnio edytowane przez owieczka33 ; 23-03-2014 o 16:38

Guest
    Guest

Domyślnie

opisy porodów oki, przeczytam wzruszę się, czuję emocje matki
    te linkowane zdjęcia przez Kasię wzruszyło mnie to ostatnie - chyba hormony poszły u mnie spać

Uprawnienia umieszczania postów