Pokaż wyniki od 1 do 20 z 55

Wątek: PYTANIA dotyczące Chustostraganu

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Martulec

Domyślnie

...

ach, i może dopisz po proszę to o co pytałam chustoteam przez priv
    pytanie dotyczyło wstawiania zdjęć producenta w przypadku niemożności uchwycenia wzoru, koloru - odpowiedź że można tylko jako zdjęcia dodatkowe do własnych i z adnotacją skąd są wzięte
    Ostatnio edytowane przez Jazzoo ; 13-05-2014 o 12:02 Powód: na temat kolejek

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

...

Cytat Zamieszczone przez Martulec Zobacz posta
    o dżizas, faktycznie ... może te nasze posty wykasuj bo sieją zamęt w wątku

ach, i może dopisz po proszę to o co pytałam chustoteam przez priv
    pytanie dotyczyło wstawiania zdjęć producenta w przypadku niemożności uchwycenia wzoru, koloru - odpowiedź że można tylko jako zdjęcia dodatkowe do własnych i z adnotacją skąd są wzięte
    w tym wątku można pytać o to, co nie jest jasne - po to powstał

o zdjęciach wrzucę informację do pierwszego posta, ale wieczorem
    jak będą inne pytania to też chętnie odpowiem
    Ostatnio edytowane przez Jazzoo ; 13-05-2014 o 12:02 Powód: na temat kolejek

Domyślnie

O dzizas to chyba najbezpieczniej jest pisać, że sprzedaje bez kolejek.

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jabłuszko86 Zobacz posta
    O dzizas to chyba najbezpieczniej jest pisać, że sprzedaje bez kolejek.
    ano fakt

Chustoholiczka Awatar madzi

Domyślnie

Pytanie odnośnie zapisu:
    "Prosimy o wystawianie wyłącznie rzeczy dopuszczonych do sprzedaży w danym dziale. Rzeczy te muszą znajdować się w posiadaniu własnym, niemożliwe jest pośredniczenie w sprzedaży."

Czy w posiadaniu własnym oznacza, że muszę być właścicielem, czy jednak mogę grzecznościowo sprzedawać np. chusty, które nie są moją własnością, ale na czas wystawienia na sprzedaż są u mnie. Ja będę odpowiedzialna za ocenę stanu, ja będę odpowiedzialna za sprzedaż i wysyłkę.

Chustonówka

Domyślnie

"1. W pierwszym poście wątku należy umieścić (zasady te nie obowiązują w dziale Kupię i Wymienię/pożyczę):
    - zdjęcia i nazwy oferowanych przedmiotów - zdjęcia muszą przedstawiać sprzedawane przedmioty (a nie takie same), oddając ich autentyczny kolor i stan; nazwy sprzedawanych przedmiotów muszą znajdować się w pierwszym poście, a nie tylko w albumie ze zdjęciami .."

Czyli w dziale Wymienię/ pożyczę nie muszę wstawić zdjęć?

Domyślnie

madzi - dziękujemy za Twoje pytanie, które skłoniło nas do dyskusji i do zmiany tego punktu na:

W przypadku sprzedaży grzecznościowej prosimy umieścić taką informację w pierwszym poście. Całkowitą odpowiedzialność za przebieg transakcji bierze na siebie pośrednik sprzedaży.
    fakirka82 - nie ma takiego obowiazku, mamy jednak nadzieję, że obydwie wymieniające się strony same tego dopilnują.

Uprawnienia umieszczania postów