proszę o informacje jaki punkt regulaminu zlamalam wystawiając nerke ?
Zamieszczone przez gosia83
Nie wiem, ktory dokladnie, ale przeczytaj prosze, co mozna sprzedawac na straganie
Chodzi bardziej o to, żebyś przeczytała, czego nie można sprzedawać na chustostraganie. A dokładniej punkt szósty regulaminu. Nie zacytuję, bo piszę z telefonu, ale sprawdziłam
Dominikowa (03.12.2008) i Wojtkowa (18.04.2014) mama
Mam pytanie, jak długo zwyczajowo czekamy na przelew od momentu podania nr konta?
Co stanie się w (na razie teoretycznej) sytuacji, gdy ktoś w wątku poprosi o nr konta (czyli zdecyduje się), a potem milczy?
Mam pytanie, jak długo zwyczajowo czekamy na przelew od momentu podania nr konta?
Co stanie się w (na razie teoretycznej) sytuacji, gdy ktoś w wątku poprosi o nr konta (czyli zdecyduje się), a potem milczy?
Mysle, że tydzień to rozsądny czas oczekiwania; ale możesz zastrzec w wątku, ze czekasz na wpłatę, np dwa lub trzy dni; jak wplata nie wpłynie, chusta wraca do sprzedaży
A osobie kupujacej należy wystawić odpowiedni feedback
Mysle, że tydzień to rozsądny czas oczekiwania; ale możesz zastrzec w wątku, ze czekasz na wpłatę, np dwa lub trzy dni; jak wplata nie wpłynie, chusta wraca do sprzedaży
A osobie kupujacej należy wystawić odpowiedni feedback