Pokaż wyniki od 1 do 20 z 151

Wątek: PYTANIA dotyczące Bazarku pieluszkowego

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bellis Zobacz posta
    Posty bez linków pojawiaja sie od razu. Po wysłaniu tych z linkami pojawiał sie komunikat, że post będzie widoczny po zatwierdzeniu - i tyle go widzieli...

Edit: a teraz widzę, że owszem, posty sie pojawiły. Nie wiem, jak długo kwitły w przestrzeni internetowej, bo po kilku dniach przestałam ich szukać. Dobrze że są, podublowane trochę bo chwile mi zajęło zanim załapałam że chodzi o linki. Tyle, że odpowiadając na jakies pytanie czy chcąc dopisać coś do wątku i czekając kilka dni na zatwierdzenie, post przestaje miec sens.
    Może, zanim zdobędziesz to liczbę postów, umieszczać linki nie będące linkami. Np. tak www .chusty.info/forum/showthread.php/100381-WIOSNA-2013-w%C4%85tek-r%C3%B3wie%C5%9Bniczy
    między www i kropką wstawiłam odstęp i nie zostanie rozpoznany jako link, a osoba, która będzie chciała z niego skorzystać skopiuje go do przeglądarki i usunie ten odstęp (pamiętaj o tym wspomnieć wklejając)
    Misiulka (03.2007), Madziulka (06.2013)
    http://emenemsymamusi.blogspot.com/

Chustonówka

Domyślnie

Hej, robiłam aktualizację i nie widać mojego wątku na bazarku, to było ponad tydzień temu

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Frufajaca Zobacz posta
    Hej, robiłam aktualizację i nie widać mojego wątku na bazarku, to było ponad tydzień temu
    Juz powinien byc

Chustomanka Awatar magda091

Domyślnie

mam taka sytuacje - forumka zadeklarowala wole kupna, wyslalam pw z podliczeniem i nr konta i nie ma odzewu, przelewu tez nie
    ile musze czekać, zeby sprzedac kolejnej osobie?
    Mąż 2009 Mateuszek 2011 Łukaszek 2015

Chustopróchno Awatar sakahet
    Miejscowość
    Spain :)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda091 Zobacz posta
    mam taka sytuacje - forumka zadeklarowala wole kupna, wyslalam pw z podliczeniem i nr konta i nie ma odzewu, przelewu tez nie
    ile musze czekać, zeby sprzedac kolejnej osobie?
    A byla od czasu Twojego PW ta forumka na forum? Mozesz czekac do tygodnia lub krocej, ale wtedy wyslij PW z decyzja;

Chustomanka Awatar magda091

Domyślnie

sprawdze, dzieki
    Mąż 2009 Mateuszek 2011 Łukaszek 2015

Uprawnienia umieszczania postów