Zdaje sobie z tego sprawę, dlatego wymieniłam ile mam tych pieluch i jakich firm, i podałam info w jakiej dzielnicy są one do obejrzenia. Wiem że to jest forum dla chusto i pieluchomaniaczek, i detale są ważne, ale naprawdę tych pieluch mam dużo i dokładny ich opis i obfocenie na ten moment przekracza moje możliwości. Chce je okazyjnie sprzedać, choćby część, osobom, które mieszkają w tym samym mieście i mogłyby je poprostu na własne oczy zobaczyć i wybrać co je interesuje.
Miały być dla planowanego trzeciego dziecka, ale mąż mnie zostawił z dwójką, i w tej sytuacji na prawdę nie mam ani czasu ani siły, by każdą z tych pieluch opatrzyć szczegółowym opisem..
Jeśli to coś zmieni, mogę dodać jedno zdjęcie, obrazujące ten pieluchowy stosik.
Szanowne moderatorki, naprawdę proszę o trochę empatii i zrozumienia, kobieta która właśnie została samotną matką zostawioną na lodzie z całą masą problemów, nie ma tyle energii ani czasu by sprostać drobiazgowym wymaganiom bazarkowego regulaminu,
Miałam dużą nadzieję, że zostawicie mój wątek, bo może jakaś warszawska pieluchomaniaczka zainteresowałby się taką możliwością obejrzenia i wybrania pieluch "na żywo".