Pokaż wyniki od 1 do 20 z 151

Wątek: PYTANIA dotyczące Bazarku pieluszkowego

Mieszany widok

Chustomanka Awatar Jazzoo
    Miejscowość
    Sztokholm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dreamcatcher2 Zobacz posta
    kurcze, wrzucilam wczoraj watek nowy o sprzedazy pielsuzek i do teraz sie nie ukazal. Moze jest z nim jakis problem? wczesniej wrzucilam jeden, kilka tygodni temu i od razu sie wyswietlil. Powinnam zalozyc go raz jeszcze? moze cos zle kliknelam? dziekuje
    Twoj watek zostal zatwierdzony.
    Nasz system anty-spamowy wylapuje posty/watki nowych uzytkownikow z mala iloscia postow, z zalacznikami, zdjeciami, linkami w poscie jako spam. Dlatego te posty/watki sa objete moderacja i czekaja na zatwierdzenie.
    mama A-99, I-06, M-10 i M-12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jazzoo Zobacz posta
    Twoj watek zostal zatwierdzony.
    Nasz system anty-spamowy wylapuje posty/watki nowych uzytkownikow z mala iloscia postow, z zalacznikami, zdjeciami, linkami w poscie jako spam. Dlatego te posty/watki sa objete moderacja i czekaja na zatwierdzenie.

Jazoo a ile musze miec postow, zeby system przestal mnie wylapywac? bo nie chce byc upierdliwa ale ostatnio edytowalam watek chyba trzy dni temu i dalej sie nie wyswietla, co sprawilo, ze juz ...znowu musze go updetowac a czasu mam malo, bo wyjezdzam w czwartek i chcialam sprzedac reszte tego co mam. Plissss heeelp! dziekuje ladnie

Chustonówka
    Miejscowość
    Wrocław

Domyślnie

A czy i ja moge prosic o zatwierdzenie mojego watku...? Minelo juz pare dni i na razie nic sie nie dzieje w tej kwestii...
    Dziekuje!

Domyślnie

Mam pytanie - jak mogę edytować tytuł wątku, który założyłam, żeby nie wchodząc do niego już było widać co dodałam lub, że coś już sprzedane?

Chustomanka Awatar Madzia_180
    Miejscowość
    Brzeg

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez violinistka87 Zobacz posta
    Mam pytanie - jak mogę edytować tytuł wątku, który założyłam, żeby nie wchodząc do niego już było widać co dodałam lub, że coś już sprzedane?
    Edytacja pierwszego posta, po czym kliknij w tym samym miejscu edycja zaawansowana
    Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014

Domyślnie

Dziękuję pięknie

Chustomanka
    Miejscowość
    Warszawa, Stegny

Domyślnie

Witajcie,

Gdzie mogłabym zamieścić post z prośbą o wycenę pieluszek? Może już krzywo widzę po całym dniu, ale nie mogę znaleźć takiej informacji, a nie chcę podpaść pisząc gdzie nie trzeba. Chciałabym wiedzieć czy jest sens wystawiać w ogóle, na razie mam zbiorcze zdjęcie całości, w razie potrzeby dorobię szczegółowe.

Uprawnienia umieszczania postów