Pokaż wyniki od 1 do 20 z 151

Wątek: PYTANIA dotyczące Bazarku pieluszkowego

Mieszany widok

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

ja mam pytanie odnosnie kolejki bo juz sama nie wiem..
    regulaminowa kolejka to 24h, ale od momentu staję?? Bo pierwsza osoba ma 24 godz a kolejna? 24 godz od momentu staję czy 24 godz po poprzedniej osobie? Bo widze że w wątkach jest to różnie traktowane..
    Moje dwa szczęścia

Chustoholiczka Awatar okoani
    Miejscowość
    lubelskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez len_a Zobacz posta
    ja mam pytanie odnosnie kolejki bo juz sama nie wiem..
    regulaminowa kolejka to 24h, ale od momentu staję?? Bo pierwsza osoba ma 24 godz a kolejna? 24 godz od momentu staję czy 24 godz po poprzedniej osobie? Bo widze że w wątkach jest to różnie traktowane..
    Już było to tłumaczone naście razy. Jeśli inaczej nie napisała osoba sprzedająca, to kolejka drugiej osoby rozpoczyna się po upływie rezerwacji osoby przed nią.

edit: tutaj: http://www.chusty.info/forum/showthr...Chustostraganu
    wiosenna córa (2011r.) i zimowa córa (2014r.)

Chustomanka Awatar len_a

Domyślnie

wiem, że na chustostraganie tak jest ale miałam wrażenie że na bazarku pieluszkowym wiekszość "kolejek regulaminowych" jest traktowana jako 24 od stoje, stad moje pytanie..
    Moje dwa szczęścia

Szukajguru
    Miejscowość
    Sopot/Gdańsk

Domyślnie

wiem, że na chustostraganie tak jest ale miałam wrażenie że na bazarku pieluszkowym wiekszość "kolejek regulaminowych" jest traktowana jako 24 od stoje, stad moje pytanie..
    regulamin chustostraganu i bazarku regulamin bazarku pieluszkowego są takie same - czyli tak samo interpretują kolejkę i rezerwacje

Chustomanka Awatar fensterka

Domyślnie

bo wiekszość sprzedających zaznacza, że 24h od momentu stoje, ma też takie prawo bo w regulaminie jest zapis, że sprzedajca może ustalic swoje zasady kolejki
    Problem w tym, że jest nas czterech
    Rafał mąż- 2003, Eryczek- 04.2010, Tymusiek- 05.2012, Staś- 10.2014
    i każdy chce przy Tobie LEŻEĆ.

Chustonówka
    Miejscowość
    Kamień Pomorski

Domyślnie

Witam, wczoraj wieczorem założyłam wątek sprzedażowy na bazarku i do tej pory ani widu ani słychu... Może coś nie tak? Proszę o info, bo to jakoś tak długo trwa...

Uprawnienia umieszczania postów