Pokaż wyniki od 1 do 16 z 16

Wątek: Dobre wiązanie?

Mieszany widok

Domyślnie Dobre wiązanie?

Nie wiem czy dobrze piszę w tym dziale, ale chciałam zapytać czy dobrze wiążę swoją małą.
    Ma prawie 4 miesiące. nie jestem pewna czy wystarczająco mocno naciągam, ale jak mocniej naciągnę to główkę ma prawie przyklejoną do mojej klatki piersiowej, spojrzyjcie na zdjęcia- nie wiem czy te nóżki mogą tak być? kolanka nie są powyżej pupy, nie widzę litery "M"...jak trochę mi się powierci, to zaraz trochę się skrzywi... Proszę o uwagi...
    Jak jest z noszeniem w chuście latem, nie jest za gorąco.... dziś było zaledwie 18 stopni, a ja za przeproszeniem spociłam się jak wieprz, a poszłam tylko na pocztę, a miałam tylko koszulkę i bluzkę z wiskozy na długi rękaw... a co będzie jak będzie stopni 25-30?

Domyślnie

puk puk, jest tu kto?

Chustomanka Awatar annmay
    Miejscowość
    Warszawa - Żoliborz

Domyślnie

Masz możliwość zrobienia zdjęć z większej odległości? Mogą być nawet zdjęcia twego odbicia w lustrze. Na tych zdjęciach ciężko ocenić ułożenie dziecka. Nie widać jak ułożone są stópki. Z tego co narazie zaobserwowałam, to za dużo jest materiału przy szyjce i przez to górna krawędź nie jest dociągnięta.

Doradca Noszenia ClauWi®

Domyślnie

jak będę ją motać następnym razem to zrobię...

Chustomanka Awatar RoxieSTB
    Miejscowość
    staffordshire

Domyślnie

Wiecej odpowiedzi uzyskasz w dziale 'chustowiazanie' Wydaje mi sie ze tutaj malo kto zaglada

Uprawnienia umieszczania postów