Ale niestety nie udalo mi sie zrobic ostrej fotki.No coz,cos za cos.Mikolaj w koncu zasnal!
Dodam,ze to nasz pierwszy plecaczek,baardzo nieidealny wyszedl.Cwiczymy!
Ale niestety nie udalo mi sie zrobic ostrej fotki.No coz,cos za cos.Mikolaj w koncu zasnal!
Dodam,ze to nasz pierwszy plecaczek,baardzo nieidealny wyszedl.Cwiczymy!
Brawo![]()
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
Brawo!!![]()
![]()
![]()
I zazdroszczę, ja nie mogę się przełamać przed noszeniem na plecach![]()
wspieram w rodzicielstwie
Doradczyni Noszenia ClauWi®
Doradczyni po kursie podstawowym Die Trageschule ®
Plecaczek jak plecaczek, ale chusta niepowtarzalna! Cudo![]()
super,gratulacje!
fajne uczucie ,prawda?
net mi znów zabrali...
Super!!!, mi w nauce plecaczka pomogło noszenie w MT gdzie łatwiej się wiąże i teraz równie dobrze mi się manipuluje chustą. A ile rzeczy można zrobić z dzieckiem na plecach![]()
No wlasnie,wszystkie mt jakie mialam,sprzedalam.Nowe sie szyje.
superja to się chyba nie odważę tak nosić Patryśki
![]()
starsza 27.11.2008
młodsza 28.12.2010
-Niektórzy ludzie są podli ,bo kłamią!- krzyknął Lubiński -A inni są jeszcze bardziej podli ,bo mówią prawdę- odparł doktor.
super!!! maluch sliczny
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
Śliczny plecaczek, śliczna chusta, dziecko, mama, wszystko
Ja cały czas sobie tłumaczę, że moja niesiedząca Lidka za mała na plecaczek, nie mogę się odważyc wrzucic ja sobie na plecy![]()
www.lydialand.pl - Sklep - chusty Chimparoo, Hoppediz, LennyLamb, Nati, Felizzy, nosidła Bondolino, Tuli, Manduca, Hipseat, pieluszki wielorazowe, Goki, Bajo
Chimparoo - Wyłączny przedstawiciel chust Chimparoo.
Akredytowany Doradca Akademii Noszenia Dzieci
Gratuluję![]()
![]()
![]()
Pamiętam jakie to było super uczucie wrzucić młodego pierwszy raz na plecy![]()
Paskowka żeby dziecia wsadzić na plecy wystarczy by dobrze trzymało główkę. Chusta nie wymaga samodzielnego siedzenia (MT tak), bo dokładnie otula i zabezpiecza małe ciałko. Ważne tylko by łapki były schowane, chusta pod karkiem i, co oczywiste, dobrze podociągana![]()
Kacper 26.12.2007, Kamila 22.09.2009
Cieszymy się![]()
![]()
brawo! miłego plecakowania, to super wygodne!
Brawo! A plecaczek i tak wyglada super! Gdbys zobaczyla nasz pierwszy, niedociagniety plecaczek, gdy mlodzieniec mial 5 miesiecy....oj dawno to bylo, dawno..
gratulacje!
a z przerzucenia na plecy oprócz ulgi dla Twojego kręgosłupa () jest jeszcze coś
koniec szeptów w uszko i czułych spojrzeń w ślipka
.
fajna chusta![]()
ps.
aaa i zdjęcie z dzieciem na plecach jakby tak trudniej sobie samej strzelić![]()
No moze i trudniej,ale bez przesady,moje zdjecie wola o pomste do niebios.
Ślicznie![]()
![]()
Gratulujemy u nas tez udane padaczkowe wiązania tylko spać Szymek nie chce na plecach
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Udalo nam sie zawiazac nieco lepszy plecaczek i zrobic nieco lepsze zdjecia.Wrzucam zatem.Duze jeszcze przed nami cwiczen,srodek chusty wypadl nam gdzies z boku,na szczescie chusta jest wystarczajaco dluga
.
![]()