Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Puppi, otulacz wełniany

Mieszany widok

Chustonoszka
    Miejscowość
    kielce

Domyślnie

Dostałam do testów otulacz OS plus wkład składany. Córka 6 mies. ok 8 kg wagi- Otulacz idealnie układa się na małej na szerokosc zapinany na drugie napy od srodka, na długość-to zależy jaki wkład w środku. Otulacz wykonany bardzo starannie. Pięknie obszyty, bardzo delikatny w dotyku. Duży plus za kolorowe środki nap- nie musze liczyć czy symetrycznie zapinam tylko sprawdzam kolor i juz wkład chłonny i delikatny. Bardzo miękki i szybko schnie. Zakochałam się w otulaczu i kupiłam zielony- jest przepiękny do tego wkłady składane i jeden pięciowarstwowy- jest bardzo chłonny- chyba najchłonniejszy z tych które mam. Teraz gdy jest ciepło zakładam otulacz z tetrą w ciagu dnia i super trzyma- bez przecieków, a otulacz stosuje juzz ok 3 tygodni. Polecam!!!!

Chustofanka Awatar olalen
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

jestem zachwycona otulaczem! Najchętniej oddałabym moje PULowe, ale Puppi jest dość wąskie i nie każdą formowankę przykryje. Testowany codziennie od 2 tygodni i myślę, że jeszcze sporo wytrzyma bez lanolinowania Otulacz jest bardzo zgrabny i pupa fajnie w nim wygląda

Chustomanka Awatar Elayla
    Miejscowość
    Sulejówek (wcześniej Wrocław i Warszawa)

Domyślnie

Minęło sporo czasu od ostatniej recenzji, dlatego podbijam wątek, bo uciekł gdzieś daleko, a zależałoby mi na recenzjach nowych użytkowniczek, ponieważ wiele się przez te kilka lat zmieniło. Mamy nowy krój, inna wełnę, otulacze są często kilkukolorowe lub we wzór, np. jodełki. Ciekawa jestem co dzisiaj o nich myślicie

Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
    Pieluchowy blog ekspercki.

Uprawnienia umieszczania postów