Pokaż wyniki od 1 do 20 z 39

Wątek: Puppi, otulacz wełniany

Widok wątkowy

Domyślnie

test otulacza puppi one size plus na napy oraz bambusowy wkład składany
    tester ma 2 latka i 5 mies,waga +/- 13,5kg

po odpakowaniu otulacza myslałam że to one size-taki fajny zgrabny sie wydawal
    zaczęłam test na młodszym(rok i 3 mies) założyłam mu na formowankę wąską w kroku z wkładem bambusowym(naszym)ale zaliczyliśmy przeciek, bo drzemka się zdarzyła, formowanka była źle przykryta, bo to straszna wiercipięta i by załozyć bigam za nim po pokoju:/ i tutaj rzepy zdają egzamin.test zakończony-zrezygnowałam...

starszy syn po domu chodził w otulaczu i tetrze -bez przeciekujak miał 2 latka to wolal" siusiu", teraz z własnej inicjatywy nie chce, jak wysadzę to robi do nocnika bądź wc dlatego tetra się sprawdza. bardzo mnie ciekawiło czy otulacz i wkład puppi dają radę na całą noc-syn pije w nocy wodę więc wyzwanie było dla otulacza. ku mojemu zaskoczeniu(pozytywnemu rzecz jasna)rano bez przecieku.test na 5+ na wyjście też założyłam ten zestaw i też bez przecieku.na formowankę niestety nie udało się założyć.duża pupa w testowanym zestawie nam nie przeszkadza-bo głównie na noc by było zakładane.fajnie bo szybko schnie

z tetrą

z wkładem pupi

podsumowując: nie mam porównania z innymi wełnianymi otulaczami, ale jesteśmy na tak, jesteśmy zadowoleni, wkład składany też fajny chłonny. zastanawiam mnie tylko jak często musiałabym lanolinować gdyż były dni, że co dzień musiałam go prać , bo się ubrudził od wiadomo czego

pięknie dziękujemy za test
    Ostatnio edytowane przez ediczek84 ; 12-04-2015 o 23:51

Uprawnienia umieszczania postów