i ja mogę coś już napisać,z wkładów bambusowych i konopnych jestem bardzo zadowolona ale to nie te recenzje teraz plusy i minusy wełniaka według mnie
plusy
-nie lanolinowałam na razie,używamy ok 2 tygodni przecieków nie zaliczyliśmy,raz nóżkami trochę ale wkłady nie nabrały wtedy chłonności bo były tylko raz uprane.
-jest bardzo zgrabny,na długość mniejszy od ecodidi albo inaczej napki nabite,bo na długość w ecodidi mam spięte wszystkie,w puppi na te drugie od dołu napki
-wełenka bardzo delikatna,miękka,eciodidi i puppi są tu porównywalne,oba tak samo świetne
minusy
kupiłam puppi wełniaka na rzep tylko dlatego że córce lepiej mi na rzep dopasować niż na napy i tu rozczarowanie...
córka ma półtora miesiąca ale już normalnie wszystkie one size sa dobre na nia,a tu żąłuje że nie kupiłam na napy...w pasie jest zapięta maksymalnie ściśnięty rzep i odstaje,więc na razie wełniak tylko do formowanek się nadaje,rzep mógłby nachodzić jeszcze na siebie co dawałoby regulacje większa,podejrzewam ze na napy w tym wełniaku miałabym lepiej w pasie zapięte,ecodidi ma teraz wełniaki na rzep właśnie zachodzący na siebie,no i tyle ten rzep i jego mała regulacja mnie rozczarowała,poza tym rzep jest mięciutki,nic nie odciska.
więcej zalet,dla mnie wadą ta regulacja rzepu,na dzieciach szczupłych jak moja mała nie da się go odpowiednio ścisnąć i pewnie trochę poczekam zanim bedzie dobry w pasie,ogólnie polecam zakup wełniaków puppi,może się kiedyś skuszę jeszcze,ale juz nie na rzep tylko na napy,i cena mogłaby być ciut niższa bo ecodidi ma za 59zł a jest dłużej na rynku,nie twierdze że puppi gorszy czy coś,broń boże oba wełniaki są świetne jakościowo i spełniają swoją rolę.