Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Nocny sikacz

Mieszany widok

Chustoholiczka
    Miejscowość
    Przygranicze

Domyślnie

Melodi macie czas jeszcze , nasz jest z tych wyczynowcow tzn : na 2 urodziny zdjął pieluchę wielo i więcej już nie pozwolil jej założyć, to było w marcu zeszłego roku , i potem siusiu było tylko na nocnik, kupa tez , po miesiącu zaczał wstawac sam w nocy na siusiu i tak jest do dziś , wpadek nie mielismy o dziwo zadnych kupowych , 2 x siusiu nam do naszego lozka zrobila , tak ze nic na siłe , przyjdzie na wszystko czas , młody musi dojrzeć
    P 2000, M 2005 , M 2011, L 2015

Chustonówka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dewiś Zobacz posta
    Melodi macie czas jeszcze , nasz jest z tych wyczynowcow tzn : na 2 urodziny zdjął pieluchę wielo i więcej już nie pozwolil jej założyć, to było w marcu zeszłego roku , i potem siusiu było tylko na nocnik, kupa tez , po miesiącu zaczał wstawac sam w nocy na siusiu i tak jest do dziś , wpadek nie mielismy o dziwo zadnych kupowych , 2 x siusiu nam do naszego lozka zrobila , tak ze nic na siłe , przyjdzie na wszystko czas , młody musi dojrzeć
    Tak samo mój chrześniak! MIeszkamy razem i muszę się zapoznać z Wami bo czasami już nie mam pomysłów co kombinować, awidzę, że tutaj znajdę wiele porad. Mamusia chrześniaka nie jest skora do wielkich zmian, a mnie sie już kłócić z nią nie chce, ani prosić.
    Super miejsce.

Uprawnienia umieszczania postów