Pokaż wyniki od 1 do 20 z 23

Wątek: Polećcie chinki

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar nautika
    Miejscowość
    Chorzów

Domyślnie

Otulacze z Bobolider - dla mnie genialne o wiele większe zakładki niż w Flipie i jakoś na naszą pupę były akurat.
    Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
    Kacper 2016 - Paskud
    Maksymilina 2019 - Gustlik

Chusteryczka Awatar marcy
    Miejscowość
    Bielsko-Biała

Domyślnie

A możecie mi jescze napisać czy ktores z tych pieluch maja wersje z welurem syntetycznym od pupy a nie mikropolarem? Nie moge znalezc
    Alex 2008, Adaś 2010, Emma i Tymon 5/01/2014

Doula/ Certyfikowany Doradca Laktacyjny/Doradca noszenia po kursie ClauWi

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

bobolider ma welur syntetyczny

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustonoszka

Domyślnie

mamy lulajbaby minke jednorzędowe i dwurzędowe z bambusem przy pupie super na noc ( dwurzędowe są większe od jedno rzędowych), pulowe Ecobambino z bambusem przy skórze oraz mikropolarkem też polecam, oraz pupus kupione ze względu na fajne wzory( główny powód zakupu) okazały się bardzo dobre (mikropolar przy pupce). U nas nie sprawdziły się Babyland choć są mamy i maluchy które je lubią więc trzeba samemu sprawdzić i przetestować. Dlatego polecam zakup po kilka pieluch z każdego rodzaju i przetestować. Zrobiłam tak i to co mi się nie sprawdziło oddałam a dokupiłam to co nam pasuje i teraz mam stosik idealny. Musze się pochwalić bo od ośmiu miesięcy nie kupiłam ani jednej paczki jednorazówek ortodoksyjne pieluchujemy wielorazowo

Chustonówka

Domyślnie

Mam chyba z 10 róznych rodzajów chinek, niektóre nawet nie wiem jakiej firmy.. najlepiej sprawdzają się Bobolider i Pupus
    lizka

Mama 2 synów - Maćka (2005) i Michała (2013)

Chustofanka Awatar ubyszka
    Miejscowość
    Ząbki

Domyślnie

A możecie polecić jakieś chińskie otulacze? Oprócz boboliderów. Mam od nich kieszonki i największe przecieki właśnie z nimi w roli głównej były...
    Alek 13 VI 2013 r. i Jerzyk 19 XI 2015 r.

Uprawnienia umieszczania postów