po testach
pieluszki super uszyte-to wiadomo
pul bez przeszyć- ładna,zgrabna,mięciutka, fajnie,że góra pieluszki bardziej przeszyta,to polarek tak nie wychodzi górą jak pieluszka jest zmniejszona, polarek grubszy (osobiście na bardzo gorące lato wg mnie za gruby, aczkolwiek ile tego upału w PL jest...)
pul z przeszyciami -wszystko j.w. mój typ pieluszek to właśnie z przeszyciami, mniejsze ryzyko przecieków,szczególnie u chłopców
otulacz- rewelacja ze polar na pleckach ma wszytą gumke -nie sprawia wrażenia jakoś rozciągnietego -wiecie co mam na myśli system wpinanej formowanki dla mnie super, bardzo lubiłam w wełniakach,aczkolwiek tu idzie na plus,bo pul jest cieńszy niż wełna
wkłady : duży bambusowy-normalnie MEGA MOC,nie używałam bo Sara aż tak dużo nie sika, poza tym jest naprawdę spory gabarytowo,więc mogłoby jej byc trochę niewygodnie, ale poza tym jest super delikatny i taki chłodny w dotyku o jednaj stronie jak w formowankach flaffyfly
mikrofibrowe- bardzo miekkie, chłonne, składany ma idealne wymiary jak dla mnie, a S i M idealną grubość

dziekuję