Pokaż wyniki od 1 do 20 z 37

Wątek: ECODIDI (pieluszki pul)

Widok wątkowy

Chustomanka Awatar Judyta

Domyślnie

Wzięłam udział w testach, ponieważ nigdy nie miałam styczności z pieluszkami ecodidi, a jestem na etapie kompletowania wyprawki dla noworodka
    1. otulacz pul z wpinką
    Dla mnie rewelacja. To takie sio, które bardzo lubię ze względu na to, że nic się nie przesunie i wygląda na to, że nie przecieknie Ogromnym plusem jest to, że nie jest grubo na pleckach. Ja jestem fanką pieluszek z przeszyciami, nie muszę się martwić, że gdzieś wyjdzie polarek i zamoczy ubranko. Jak dla mnie super!
    2. Kieszonka pul z mikropolarem
    Mięciutki pul i cudowny mikropolar! Jak w moich ulubionych pieluszkach, konkurencyjnej firmy Bardzo jestem ciekawa jak sprawdzi się napka na wycięcie pępuszka u noworodka.
    Dużym plusem jest to, że na pleckach płasko
    3. Formowanka
    Również ma płasko na pleckach, jak w/w pieluszki. Dla mnie to najważniejsze kryterium w wyborze pieluszek dla maluszka, bo starszy, poruszający się już tego nie wymaga
    Bardzo podoba mi się krój pieluzki, jednak do środka wybrałabym mikropolar, ponieważ welurek bambusowy zrobił się twardy, a byłam drugą testującą... No chyba, żeby dodać sody i trochę pomiętosić po praniu
    4. Wkłady mikrofibrowe
    mięciutkie, wyglądają na bardzo chłonne i szybko schnące. W dotyku podobne do moich ulubionych konkurencyjnej firmy, jeżeli są takie same to będą lepiej chłonąć niż niejeden bambus.

Podsumowując - pieluszki ecodidi są rewelacyjnej jakości za naprawdę niewysoką cenę. Takiej jakości pieluszki kupowałam zdecydowanie drożej. Ecodidi są osiągalne dla każdego
    Ostatnio edytowane przez Judyta ; 28-03-2014 o 19:43

Uprawnienia umieszczania postów