Jesteśmy juz po testach zestawu noworodkowego - kieszonki, formowanki, otulacza i wpinki do niego
Tester Józio 1,5 miesiąca
Najchetniej bym ich nie odsyłala bo sa idealne!
Kieszonka i otulacz pasuja perfekcyjnie. Są mięciutkie, świetnie wyprofilowane, w sam raz dla takiego maluszka. Otulacza używaliśmy z wpinką, formowankami ecodidi xs, prefoldami - ze wszytskim pasował idelanie - zero przecieków
Zaskoczeniem dla mnie były wpinki i wkłady - pozytywnym zaskoczeniem
Wpinki - bo to super pomysł, nic sie nie przesuwa, do środka mozna zapakowac co się chce, mięciutkie![]()
Wkłady - bo mam pół szafy róznych wkładów, które w porównaniu z tymi sa beznadziejneTe które testowalismy sa mikrofibrowe - mięciutkie, grube, chłonne i super szybko schną.
Dopisze jeszcze, że mamy też swoją kieszonkę ale OS i dzięki temu że pul jest mięciutki spokojnie mogę ją zmniejszyć i zakładac małemu Józiowi, do środka pakujemy prefoldy bo jak ja kupowałam to nie sądziłam że wkłady moga byc takie fajne i ich nie wziełam
Oprócz kieszonki mamy otulacze wełniane: 1 xs idelany do formowanek xs i wszelkich wkładow, jeden po Franiu mniejsze OS - ciagle w super formie a intensywnie uzywany i jednen nówka OS, który jeszcze czeka na użycie
No i formowanki xs - takie http://pieluszki-ecodidi.blogspot.co...wane-s-xs.html - super są bo ciagle mięciutkie a uzywamy ich non stop, idealnie sie dopasowują, po założeniu są jak pampers w sensie wielkościzero powiekszania pupy
Same plusy wypisałam bo serio nie znajduje minusów![]()

Odpowiedz z cytatem