No i mam dylemat, moge kupic 1 chuste - choruje na zare i pawie.. ktora mam wybrac? Ktora lepiej nosi, ktora lepiej sie dociaga, ktora wiecej wybacza? (Ktora ladna nie pytam, bo zara bije pawie na leb w tej kategori)
No i mam dylemat, moge kupic 1 chuste - choruje na zare i pawie.. ktora mam wybrac? Ktora lepiej nosi, ktora lepiej sie dociaga, ktora wiecej wybacza? (Ktora ladna nie pytam, bo zara bije pawie na leb w tej kategori)
Ja bym kupila Zare, bo... pawie juz mam![]()
![]()
Mogę tylko tak pomóc![]()
viewtopic.php?f=3&t=13688&hilit=zara
Marzena,mama Neli(X'2004) i Poli(VII'2008)
Doradczyni po kursie średniozaawansowanym Die Trageschule ®
Zielona Mama.pl chusty, nosidła ergonomiczne, pieluszki wielorazowe. To także wypożyczalnia chust i nosideł oraz nauka wiązania chust we Wrocławiu. Zapraszamy do sklepu stacjonarnego! Wrocław ul. Czarnieckiego 29A/AB
Chusty tkane Little Frog
pawie
choc zara fioletowa to najpiękniejsza chusta![]()
tak właśnie bym postąpiłaZamieszczone przez Ania_MK
![]()
na pawie i tak w końcu przyjdzie czas, wiec nos w czymś, co jest naprawdę ładne![]()
Zara swietnie sie wiaze. Mam porownanie z didkowym kaszmirem i Vatkiem, cieniutkie, ale wymagaja duzej dokladnosci w wiazaniu. Za to miesista Zara wiele wybacza. Cos jakby pomagala dociagac, bierzesz garsc i ciagniesz....dwie...trudno to opisac...
I jest piekna - ja mam lawende
![]()
Kolor elips jest niemel 100% taki sam ale Zara wychodzi za soczysta. W rzeczywistosci jest bardziej blada - ale piekna i tak
http://picasaweb.google.com/noriska/Dro ... 4622079250