No i dwa marzenia spełnione!
ciesze sie razem z Toba
ja sie w indio dwukolorowych zakochalam, sa tak cudnie miekkie, moj natur taki nie byl
a moze byl malo sprany?
kurcze, mi nie kto fotek robic w akcji, bo maz wraca jak dziewczyny spia, w ten weekend chcialam helutke na plecy wrzucic i opstrykac, a chorowaly obie buu
ale moze w ten sie uda i pochwale sie jaki krokus sliczny
Kasia mama Marianny czerwiec 06 Heleny wrzesieĂą 07 i styczniowej niespodzianki
http://chuscianyzakatek.blogspot.com/ - blog i bazarek chustowy - ruszy znĂłw 1 wrzeÂśnia
chusta przepiekna))
ale zobaczcie jak malo nam potrezba, zebysmy byly szczesliwe, prawda??))
milego przyszlego chustowania i pysznej kawusi![]()
widziałam Twojego didka na żywo, jest przepięknygratuluję
Doradca-Partner Akademii Noszenia Dzieci
Kuba (27.01.02), Lola (17.12.03), Kinia Antosia (5.08.06), Kamila Dyś (31.08.08)
and life's like an hourglass glued to the table,
No one can find the rewind button girl
So cradle your head in your hands.
And breathe, just breathe, whoa breathe, just breathe
spełnia się!!! bede miala Inkę))na swieta
maz juz nie mogl zniesc mojego biadolenia i mi kupi)
ale sie ciesze!!!
Braciszki Stefan 12.01.2007 . Henryk 22.07.2011
He, he, jak to jest, że jak już klikniemy to "kupuj" i czekamy na przesyłkę, to nam się zachciewa jeszcze? Rozsądek mi mówi - zamówiłaś Storcha, to ma być ostatnia chusta ... ale napatrzeć się nie mogę na tą nową instrukcję Nati z Falami Dunaju. A zarzekałam się, że nie lubie niebieskich kolorów. No i teraz marzę skrycie o tych falach. Dobrze, że moja kuzynka rodzi w marcu, a i siostra rozwojowa jest - będzie komu na prezent kupić![]()
A ja w zeszły czwartek zobaczyłam Jima Dominiki ..... i śni mi się po nocacha myślałam, że mnie stosikowanie ominie..........................
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
a ja krótkiego didka indio to sobie kupie na lato jak Bartek podrośnie.Mówcie mi fajny ten zaparzacz do kawy???Bo ja od lat nie moge sie zdecydowac na express.Tutaj używa się normalnej kawy?
krowka jest swietna!!! kawa wychodzi naprawde przepyszna i taka delikatniejsza w smaku niz zwykla zaparzana. ja ze swojej strony polecam, bo u mnie dzien bez krowki to dzien straconyuzaleznilam sie od niej i tyle
)) ostatnio kupilam sobie nawet wieeelki kubek, zeby zmiescila mi sie w nim cala zawartosc krowki wraz z ogromna pianka
)))
a mnie się marzy niebo...
ten didek jest piękny i jeszce misie
i jeszcze listki
i jeszcze kilka innych
ale to są marzenia nie osiągalne za drogie niestety
mój M ledwo się dał namówić na jedna bo mówi że za drogie (skąpiec jeden) no i teraz mam problem jaką chustę mam wybrać żeby nie żałować bo za duży wybór jak dla mnie
![]()
![]()
zalowac na pewno nie bedziesz, a jak masz problem z wyborem koloru to losuj)
a za jakis czas jak zapragniesz innego kolorku to ta sprzedasz, chocby na allegro i kupisz sobie druga - wiekszosc dziewczyn tak robi, bo takie stosikowanie niestety jest kasochlonne!!!![]()
ja też miałam wielki problem z wyborem.... staneło na didymos jim....![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
no wlasnie, ten Jim nieszczesny.....![]()
klikam tu od października 2007...mama magdalenki [07.07] i marcela [08.09]
Akademia Noszenia Dzieci - współzałożycielka i trenerka - szkolenia na doradcę noszenia w chustach i nosidłach miękkich
inka też piękna!!!!!!!!!!!!! jestem posiadaczka 50% inki- cudna cudna cudna
ale marzen przybywa że hoho ......
Mnie się ostatnio róże marza, Ulli i Indio biało rozowy.
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Serafinka - jakie 50% - to będą dwie 100% niepowtarzalne chusty
Zmobilizowałaś mnie - tnętrzymajcie kciuki
![]()
http://www.chusty.com.pl - Babylonia, Bebina, Didymos, Gabi, Lana, Lenny Lamb, MaM, Merry Carry, NatiBaby, Storchenwiege
Doradca po kursie dla zaawansowanych Trageschule Dresden
a ja ciagleo czymś nowym.... o ogromnym STOSIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! takim kolorowym