Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Cześć :)))

Chustonówka

Domyślnie Cześć :)))

Cześć Wam.
    Częstochowa się kłania Dopiero zaczynamy. CHusta leży już u mnie jakiś czas, pożyczona od koleżanki (firma Babelulu). I wydaje mi się, że jest to chusta tkana? sama nie wiem. Zaraz wezmę się do czytania. Nie wiem czy dobrze to zrobiłam, ale mała śpi właśnie w chuście. Za kilka dni skończy 5msc. Nie za późno zaczynamy? Zaczęłyśmy, ponieważ zauważyłam, że i jej i mi brakuje tej bliskości, którą właśnie da nam chusta. Poza tym byłam u znajomych w pracy w galerii (tak wiem, okropne miejsce, ale tylko do znajomych, nie na zakupy) i w wózku nie da rady. W gondoli już leżeć nie chce, a na rękach ciężko i nie polula, jak w chuście. Także, muszę nauczyć się! Ale z kurtkami ciężko, no i zakładanie na parkingu samochodowym, ech muszę się nauczyć. Trzymajcie kciuki! A! Jeszcze książka "Poradnik dla zielonych rodziców" mnie umocnił w przekonaniu, że chusta to jest to!
    EDIT
    A trafiłam na forum poprzez zakupy pieluch wielo już jakiś czas temu

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

.... co do tej bliskości o której pisałaś....tu na forum znajdziesz wiele na ten temat

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Witaj my niby zaczęliśmy się nosić wcześniej, ale moim zdaniem nigdy nie jest za.późno dobrze, że się zdecydowałaś, fajnie że córa zaakceptowała Kuba w wózku odbył trzy spacery.. Wszystkie kolejne próby kończyły się wyjściem z wózkiem a powrotem w chuście. A poza tym zapraszamy do wątku rowieśniczego
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

Chustomanka Awatar Agatek
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Hej, też jestem tu od niedawna, mam córkę miesiąc starszą od Twojej. Zaczęłyśmy przygodę z noszeniem też niedawno. Powodzenia i pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów