Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: "W morderczym uścisku", hehe...

Chustomanka Awatar annmay
    Miejscowość
    Warszawa - Żoliborz

Domyślnie

Mój mąż miał raz na sobie nosidlo i stwierdził, ze woli chustę kieszonka super mu wychodziła. Teraz nosi czasami młodego w plecaku prostym, tylko potrzebuje pomocy w przełożeniu chusty pod nogami młodego, bo nie potrafi tak mocno rąk wygiąć do tyłu

Doradca Noszenia ClauWi®

Chustomanka Awatar goszkaaaaa
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

A mnie jakoś ten tekst nie rozsmieszyl.. Wręcz taki ironiczny mi sie wydał, ale sie moze mylę..moze nie lubię po prostu takiego sposobu pisania czy podejścia do problemu..
    A moze ów ojciec Wirgiliusz nie ćwiczył jeszcze wystarczająco duzo?

moj maz , podobnie jak i ja, na początku chustowania wyraził zdziwienie na widok długiej szmaty, rownież nie raz zaliczylismy wszelkiego rodzaju kręcenie sie, wiercenie i próby wydostanie sie z chusty , a także obslinienie i tym podobne akcje ale na szczęście nas to nie zniechęciło

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Trafilam na to dzis i swietne, zarowno tekst jak i komenty pod spodem. Ojciec W widac, ze ma pozytywne podejscie do tematu i mysle, ze juz niedlugo bedzie miszczem chustowiazania, mam nadzieje, ze zaskoczy nas rownie dobrym tekstem na ten temat
    Widzialam pare waszych wpisow, dziewczyny tez sie wpisalam.

Moj maz... coz, on albo na rekach, albo po domu po swojemu, po afrykansku, w swoim kawalku materialu. Poza domem nie, bo nie lubi byc w centrum uwagi. W ogole jak pierwszy raz zobaczyl chuste, jaka jest dluga, to nie wierzyl, ze z tego da sie cos zawiazac i nie zaplatac sie na amen podczas. Teraz juz wie
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chusteryczka
    Miejscowość
    Lubelskie

Domyślnie

Niezłe, trochę dystansu i można się uśmiać Swoją drogą- chyba coś w tym jest, że faceci jakoś się poddają z motaniem. Mój stanął, rozciągnął łapy na boki jak znany pomnik ze Świebodzina i czekał, aż mu zamotam :]
    Uważaj, kiedy marzysz o własnym bagienku. Bo możesz wylądować z ogrem w jednym domu.

H.24.08.13

Uprawnienia umieszczania postów