Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Witam z Kielc

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie Witam z Kielc

Witam wszystkich
    Mam na imię Karolina,jestem z Kielc i oczekuje małej Marysi forum podczytuje od zeszłego roku kiedy tylko dowiedziałam się że jestem w ciąży,głównie interesuje mnie temat pieluszek wielorazowych,sporo z bazarku korzystałam i cała wiedzę o pieluchach wielorazowych stad w sumie zaczerpnęłam,wyprawkę pieluszkową już mam teraz zagłębiam się powoli w temat chust,do porodu jeszcze trochę ponad 2 miesiące więc mam jeszcze czasbardzo bym chciała nosić,może nie od urodzenia,ale jak najszybciej.
    mam nadzieje że przyjmiecie mnie do grona chociaż tak późno przypomniało mi się że tu się przedstawia i że jeszcze dużo cennych rad zaczerpnę z forum.Ale się rozpisałam

Chustofanka Awatar ekspreskawowy
    Miejscowość
    świętokrzyska wieś

Domyślnie

Aaa witam krajankę ze stolicy województwa

Mam nadzieję, że temat chust też stanie ci się bliski bo noszenie to cudowna sprawa. Pozdrawiam gorąco i trzymam kciuki za szczęśliwe bezproblemowe rozwiązanie.
    Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008) Franciszek (11.II.2014)

Chustoholiczka Awatar ślimaczuś
    Miejscowość
    Radom / Warszawa

Domyślnie

Witamy i zapraszamy, a noszenie to super sprawa
    Jaśnie Pan małżonek 25.07.2009 r., Angelika 09.11.2009 r. (*)

Umiesz liczyć licz na siebie

Chustomanka Awatar marylove
    Miejscowość
    Piotrków Tryb

Domyślnie

Witam koleżankę z mojego ukochanego rodzinnego miasta!
    Kalina 14.07.2012 i Beniamin 25.10.2014

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Witam wszystkichciekawe czy jest więcej dziewczyn z Kielc na forum,w Kielcach jest troche problem z kupnem pieluszek wielorazowych czy chust,wszystkie moje kolezanki jada na pampersach,żadna nie nosi w chuścietrochę dziwnie spoglądają na mój stosik pieluchowy,mama mówi że mi odbiło,dobrze że mężowi podoba sie pomysł wielorazowego pieluchowania. i nie ma w Kielcach chyba żadnego klubu kangura,a jeśli ktoś wie że jest i ma namiary to bardzo proszę o podanie,chętnie bym chodziła na takie spotkania

Chustofanka Awatar ekspreskawowy
    Miejscowość
    świętokrzyska wieś

Domyślnie

mamą się nie przejmuj - do mnie przy pierwszym dziecku też wszyscy pukali się w głowę że noszę w chuście a teraz niemalże wykłady daję bo tacy wszyscy zainteresowani i że takie to fajne i też by chcieli. Najważniejsze to świecić przykładem a naśladowczynie same się znajdą. Z tego co wiem to w Klubie Mam gdzieś na Ślichowicach bywały warsztaty chustowe ale to było w 2009 r. nie wiem jak teraz.
    Dorobek życia: Bolesław (02.XII.2008) Franciszek (11.II.2014)

Chusteryczka Awatar agum
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

Witaj.Wprawdzie nie ja, a mój mąż z Kielc więc bywamy dość często i poczułam że muszę (czyt.chcę) się przywitać.
    To być może do zobaczenia gdzieś kiedyś
    A zakupy to i tak internetowo przecież najlepiej więc nie ma dużego znaczenia brak sklepu stacjonarnego. A opinii masz tu mnóstwo o wszystkim praktycznie
    Helenka 30.04.2013
    Julek 09.04.2017

Chustomanka Awatar czarna_zaba
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Witaj,jest nas z Kielc kilka, mamy nawet swój wątek na spotkaniowym, ale słabo działa
    Znacznie prężniej niż Klub Kangura działa Klub Mam http://klubmamkielce.blogspot.com/ z warsztatami noszenia i tańcem w chuśtach (i w ciąży)
    Super ze jest nas w mieście coraz więcej

Chustonoszka
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

Muszę przedzwonić do tego klubu mam i zapytać o jakieś spotkania albo warsztaty chustonoszeniadzięki za link,teraz zaczynam zajęcia w szkole rodzenia może tam zrobią jakieś zajęcia z wiązania chust

Chusteryczka Awatar ostroszyc
    Miejscowość
    Kielce

Domyślnie

W szkole na Prostej jesteśmy w ten piątek i w każdej kolejnej edycji też
    Mały B: 2009
    Mała T: 2012

Chustopróchno Awatar magnus

Domyślnie

Cześć
    Z doświadczenia Ci powiem, że najbliższe otoczenie się przyzwyczaja. A dalszym nie ma się co przejmować

Uprawnienia umieszczania postów