Pokaż wyniki od 1 do 20 z 43

Wątek: LennyErgo

Mieszany widok

Chustodinozaur Awatar jul
    Miejscowość
    zachodnie podwarszawie

Domyślnie

nosidło wygląda zachęcająco - zastanawia mnie ten skracacz przy wszyciu pasów naramiennych jak się będzie sprawdzał - rozumiem że to opcja dla rodzin z mniejszymi mamami i większymi tatami (u nas jest to jeden z głównych powodów dla których zazwyczaj nosimy z mężem w różnych nosidłach - on się w moje ulubione ledwo zapina).

Żaden z wzorów nie zachwyca, więc liczę na więcej. Na testy się już nie załapałam za to chętnie poczytam recenzje jak panie testujące będą tak miłe, żeby je na bieżąco wpisywać - zwłaszcza że niedługo pewnie będę pomagać wybierać nosidło dla siostrzenicy. No i ciekawa jestem ceny.
    żona TEGO Jaśka
    mama julówny (styczeń 2009), julińskiego (sierpień 2010), julowego (luty 2013) i julinka (kwiecien 2018)

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Ja bardzo lubię te skracacze mieć ściągnięte maksymalnie, nie wiem co chodzi, ale źle mi się nosi w nosidłach bez skracaczy. Nawet jeśli szelki są odpowiedniej długości.

Chustonoszka
    Miejscowość
    Leipzig

Domyślnie

czy one sa z chstowego materialu? czy on jest tylko naszyty na zewnatrz? co to jest tkaninna zakardowa?

http://pl.lennylamb.com/products/sho...ruga-generacja

to skradlo mje serce, ale musze gdzies najpierw przymierzyc... czy wiecie gdzie w Warszawie (albo nad baltykiem przy niemeickiej granicy) bylaby taka mozliwosc, albo czy ktos z Wawy ma i moglby mi dac wyprobowac?

synek 9mies, ponad 9kg, ubranka 74, dotychczas mamy manduce i jest ok. maly ma jakas blokade w lewej nodze i dziwnie ja przy noszeniu napina, wybieramy sie z tym do osteopaty.

Chusteryczka
    Miejscowość
    Gdanisk

Domyślnie

Te Toddlery LL sa dosc spore, na 74 raczej beda za male. Tkanina żakardowa to bawelna o nieco innym splocie niz skosno-kryzowy.
    Maj 2014 i Marzec 2016

Chustomanka Awatar anczess
    Miejscowość
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mikalina Zobacz posta
    Te Toddlery LL sa dosc spore, na 74 raczej beda za male. Tkanina żakardowa to bawelna o nieco innym splocie niz skosno-kryzowy.
    Chyba za duże?

Uprawnienia umieszczania postów