Pokaż wyniki od 1 do 20 z 161

Wątek: Double Hammock czyli plecak z koszulką - instrukcja wiązania

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar Wyga
    Miejscowość
    Wągrowiec

Domyślnie

A ja co chwilę wracam do tych filmików. Próbuję wbić sobie do głowy manewrowanie połami z przodu. Bo u mnie wygląda to jak nieporadne próby poradzenia sobie z nimi..

Skoro tracisz grunt, to się wznosisz! Leć!

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

I ja sie w końcu odważyłam - pierwszy DH wyszedł na tyle zadowalająco, że się wybralismy na dwór - niesamowicie wygodny, bo przy moim grubasie jest nie do przecenienia.
    Tutaj po ponad godzinie noszenia:
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chustomanka Awatar Sandra
    Miejscowość
    Czeladź

Domyślnie

A jeżeli me zacne dziecko jest z tych co wyjmują rączki (chodzące 10 kg) to jak najniżej mogę przeprowadzić chustę? Ma być pod jego pachami? Ale w tedy wychodzi mi z pod zupy. A jak dam ją niżej i przez to więcej jest pod pupą to czuje, że mały jest stabilnie i mnie jest wygonie. No, ale jak nisko nie będzie za nisko?

Chustomanka Awatar inka
    Miejscowość
    Casablanca/ teraz w PL na wakacjach

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sandra Zobacz posta
    A jeżeli me zacne dziecko jest z tych co wyjmują rączki (chodzące 10 kg) to jak najniżej mogę przeprowadzić chustę? Ma być pod jego pachami? Ale w tedy wychodzi mi z pod zupy. A jak dam ją niżej i przez to więcej jest pod pupą to czuje, że mały jest stabilnie i mnie jest wygonie. No, ale jak nisko nie będzie za nisko?
    moze sie pokaz? przy takim duzym ( tzn chodzacym dziecku) to chyba wygoda jest najwazniejsza .

A. listopad 2012

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Ja kiedys zawiazalam DH tak, ze dziec mial poczatek chusty prawie w pasie (widzialam taka fote na TBW), ale to bylo na bardzo krotki dystans i dosc fest dociagnelam, tak, ze byl przyklejony do plecow i siedzial prosciutko.
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustomanka Awatar Sandra
    Miejscowość
    Czeladź

Domyślnie

Pomęczę męża, żeby mi zrobił i wam pokażę jak obiecacie, że nie przeniesiecie do wątku o koszmarnym noszeniu .

Chusteryczka Awatar Barbareks

Domyślnie

Dawaj dziewczyny na pewno są wyrozumiałe )

Chustonoszka
    Miejscowość
    Siewierz

Domyślnie

post do usunięcia

Uprawnienia umieszczania postów