Malgos, ależ mi Twój fryz się baarrrrdzo podobaPrzypominasz mi mnie samą z czasów studiów.....
Plecak super! Ja w pierwszym od razu byłam na spacer, ale my nosimy się głównie na spacerach. Też widzę co jeszcze muszę dociągnąć![]()
Malgos, ależ mi Twój fryz się baarrrrdzo podobaPrzypominasz mi mnie samą z czasów studiów.....
Plecak super! Ja w pierwszym od razu byłam na spacer, ale my nosimy się głównie na spacerach. Też widzę co jeszcze muszę dociągnąć![]()
Ech mój ówczesny fryz wziął się stąd że dość miałam już skubania koka przez Miśka i machnęłam warkocze, żeby mu sprzed łapek zabrać pokusę. Ale wyglądam jak szczypiorek ale co tam
. A poważnie to chciałabym mieć króciutką czuprynę i kolorek do tego, cały czas myślę o tym tylko mąż się nie zgadza
. Mi dobrze i wygodnie tylko albo w długich albo w całkiem krótkich.
Powodzenia z plecaczkiem, fajnie jest, dla mnie to też było odkrycie.
Marciula, mi najwięcej zleciało się z wagi jak byłam na bezmlecznej dwa miesiące... Ale Twój filmik jest superancki, instrukcja pierwszorzędna.
Aptonia, pochwal się fotką. Teraz zacznie się odpowiednia pogoda do tego plecaczka, golfik, chusta i lecimy
. Ja tam już czekam wiosny
.
Z mojego doświadczenia ważna jest bardzo ta pierwsza poła, zeby byla od podkolanka do podkolanka i tam duzo materialu pod pupe trzeba dac i mocno dociągnąć, wtedy dupkowpadka ladnie wychodzi jak na tym francuskim filmiku", no ale tam też maluch wyjątkowo spokojny jest. Mi nie zawsze to wychodzi z wierzgaczem, ale coraz lepiej.
Ostatnio edytowane przez malgos ; 24-02-2014 o 23:15
M&M 2006, M 2009, M 2013, M 2017