Pokaż wyniki od 1 do 20 z 161

Wątek: Double Hammock czyli plecak z koszulką - instrukcja wiązania

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Malgos, ależ mi Twój fryz się baarrrrdzo podoba Przypominasz mi mnie samą z czasów studiów.....
    Plecak super! Ja w pierwszym od razu byłam na spacer, ale my nosimy się głównie na spacerach. Też widzę co jeszcze muszę dociągnąć

Chusteryczka Awatar malgos
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez owieczka33 Zobacz posta
    Malgos, ależ mi Twój fryz się baarrrrdzo podoba Przypominasz mi mnie samą z czasów studiów.....
    Plecak super! Ja w pierwszym od razu byłam na spacer, ale my nosimy się głównie na spacerach. Też widzę co jeszcze muszę dociągnąć
    Ech mój ówczesny fryz wziął się stąd że dość miałam już skubania koka przez Miśka i machnęłam warkocze, żeby mu sprzed łapek zabrać pokusę . Ale wyglądam jak szczypiorek ale co tam . A poważnie to chciałabym mieć króciutką czuprynę i kolorek do tego, cały czas myślę o tym tylko mąż się nie zgadza . Mi dobrze i wygodnie tylko albo w długich albo w całkiem krótkich.

Powodzenia z plecaczkiem, fajnie jest, dla mnie to też było odkrycie .

Marciula, mi najwięcej zleciało się z wagi jak byłam na bezmlecznej dwa miesiące... Ale Twój filmik jest superancki, instrukcja pierwszorzędna .

Aptonia, pochwal się fotką . Teraz zacznie się odpowiednia pogoda do tego plecaczka, golfik, chusta i lecimy . Ja tam już czekam wiosny .

Z mojego doświadczenia ważna jest bardzo ta pierwsza poła, zeby byla od podkolanka do podkolanka i tam duzo materialu pod pupe trzeba dac i mocno dociągnąć, wtedy dupkowpadka ladnie wychodzi jak na tym francuskim filmiku", no ale tam też maluch wyjątkowo spokojny jest. Mi nie zawsze to wychodzi z wierzgaczem, ale coraz lepiej .
    Ostatnio edytowane przez malgos ; 24-02-2014 o 23:15
    M&M 2006 , M 2009, M 2013, M 2017

Uprawnienia umieszczania postów