Marciula super instrukacja, uwielbiam ogladac Twoje foty na bazarku, chcialabym tak wiazac![]()
Marciula super instrukacja, uwielbiam ogladac Twoje foty na bazarku, chcialabym tak wiazac![]()
J. 27.04.13r.J. 03.04.15r.
ech, no ja dziś też próbowałam, bo na filmie to tak fajnie wygląda, chop i już a efekt podobny jak u abcd_2007dziecie mało wścieku nie dostało a chłop mało się ze śmiechu nie posikał...
![]()
A czym DH się różni od 2X na plecach, wydaje mi się, że dziecko siedzi w takim samym iksie?
Banda czworga '97,'99,'06,'13 kropka tutaj
Społecznie: www.dobrzeurodzeni.pl
Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014
Ja przed chwilą próbowałam zawiązać - szło doskonale, ale Zosia zauważyła nitkę zwisającą z żyrandola (wisiała na niej kiedyś zabawka) i zaczęła się wyginać, żeby do niej sięgnąć. Cały tobołek diabli wzięli![]()
Zosia 2013
Tymek 2016
Instagram, Facebook: Gender dla dzieci - książki, filmy, pomoce, Migamy do dzieci - grupa wsparcia
a ja wczoraj w nocy ćwiczyłam na poduszce bo nowa szmatka z wymianki przyleciała, a dziecko spało i misiek żaden się nie napatoczyłmałż się ze mnie śmiał jak wszedł do pokoju i mnie z tą poduszką zobaczył.....a ja mu na to żeby się nie śmiał tylko sprawdził czy nóżki ułożone prawidłowo i dupka wpadnięta
Dziś na Hance próbowałam i wyszło nawet za pierwszym razem.....chyba coś mi się w głowie odblokowało bo wcześniej mi te plecaki w ogóle nie szły a teraz normalnie bez lustra nam to idzie dosyć dobrze. Czekam z niecierpliwością na cieplejsze dni bo w kurtkach jak jesteśmy to zdecydowanie króluje tula
Edit: Marciula ranisz me serce wrzucając fotkę z tą właśnie szmatą....próbuję ją sobie z głowy wybić a ona ciągle mnie prześladuje....![]()
Martulec świetny instruktaż i film
No to będę miała zadanie bojowe na weekendNa filmie to tak nieskomplikowanie wygląda, aż sama jestem ciekawa efektów
![]()