Pokaż wyniki od 1 do 20 z 161

Wątek: Double Hammock czyli plecak z koszulką - instrukcja wiązania

Mieszany widok

Chustofanka Awatar MegiM
    Miejscowość
    Szczecin

Domyślnie

Marciula super instrukacja, uwielbiam ogladac Twoje foty na bazarku, chcialabym tak wiazac
    J. 27.04.13r. J. 03.04.15r.

Chustofanka

Domyślnie

ech, no ja dziś też próbowałam, bo na filmie to tak fajnie wygląda, chop i już a efekt podobny jak u abcd_2007 dziecie mało wścieku nie dostało a chłop mało się ze śmiechu nie posikał...

Chustofanka
    Miejscowość
    wschód W-wy

Domyślnie

A czym DH się różni od 2X na plecach, wydaje mi się, że dziecko siedzi w takim samym iksie?
    Banda czworga '97,'99,'06,'13 kropka tutaj

Chustoguru Awatar Pat
    Miejscowość
    Warszawa-Białołęka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wisteria Zobacz posta
    A czym DH się różni od 2X na plecach, wydaje mi się, że dziecko siedzi w takim samym iksie?
    Przebieg chusty jest inny. Pozycja podobna jak w 2x, tyle że z lepszą stabilizacją boczną, bo jest koszulka. Tak czy siak, to jest dla starszych niemowląt, podobnie jak plecak z krzyżem.

(Wysłane z telefonu.)

Chustoguru
    Miejscowość
    Sydney

Domyślnie

Uwaga, ida fotki. Moj jeden z pierwszych DH, zawiazany z szostki (waze 105 kilo, 178cm)

z tylu

z boku

z przodu

problem taki jest, ze ciezko oddychac

Wiec DH wiaze raczej z siodemek. Mam dwie. Aha, zdarzalo mi sie wiazac, ale to juz prawie dwulatka, tak, ze mial pod lopatkami chuste.
    Daniel Ikenna 30.05.2010, Obinna Samuel 18.11.2011, Celestin Ejike 01.08.2014

Chustoholiczka Awatar samasia
    Miejscowość
    Warszawa Jelonki

Domyślnie

Ja przed chwilą próbowałam zawiązać - szło doskonale, ale Zosia zauważyła nitkę zwisającą z żyrandola (wisiała na niej kiedyś zabawka) i zaczęła się wyginać, żeby do niej sięgnąć. Cały tobołek diabli wzięli

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

a ja wczoraj w nocy ćwiczyłam na poduszce bo nowa szmatka z wymianki przyleciała, a dziecko spało i misiek żaden się nie napatoczył małż się ze mnie śmiał jak wszedł do pokoju i mnie z tą poduszką zobaczył.....a ja mu na to żeby się nie śmiał tylko sprawdził czy nóżki ułożone prawidłowo i dupka wpadnięta
    Dziś na Hance próbowałam i wyszło nawet za pierwszym razem.....chyba coś mi się w głowie odblokowało bo wcześniej mi te plecaki w ogóle nie szły a teraz normalnie bez lustra nam to idzie dosyć dobrze. Czekam z niecierpliwością na cieplejsze dni bo w kurtkach jak jesteśmy to zdecydowanie króluje tula

Edit: Marciula ranisz me serce wrzucając fotkę z tą właśnie szmatą....próbuję ją sobie z głowy wybić a ona ciągle mnie prześladuje....

Chustomanka Awatar kamillasz
    Miejscowość
    Górny Śląsk

Domyślnie

Martulec świetny instruktaż i film
    No to będę miała zadanie bojowe na weekend Na filmie to tak nieskomplikowanie wygląda, aż sama jestem ciekawa efektów

Uprawnienia umieszczania postów