Fajna instrukcja!
Brawo Marciula.
Czy wiązanie tego nie zajmuje Ci więcej czasu niż prostego? Bo wygląda jakby kupę roboty przy nim było![]()
Muszę wypróbować bo od dawna się zbieram....
Fajna instrukcja!
Brawo Marciula.
Czy wiązanie tego nie zajmuje Ci więcej czasu niż prostego? Bo wygląda jakby kupę roboty przy nim było![]()
Muszę wypróbować bo od dawna się zbieram....
owieczko, więcej czasu, ale komfort dla mnie jest o wiele większy. Przy prostym wpija mi się chusta szybko w ramiona, przy długim noszeniu szybciej czuje ciężar, z cieńszą chustą to już w ogóle... Jak plecak to wolę zakończony rebozo, bo ciężar jest lepiej rozłożony
edit. może też wygląda to na kupę roboty, bo chusta do najcieńszych nie należyma 310g/m2
Ostatnio edytowane przez Marciula ; 19-02-2014 o 00:40
Ech, musze znowu pocwiczyc ten plecak, kedys bardzo go lubilam, jest mega wygodny. Ale teraz mam problem z dociagnieciem tego pasa piersiowego. Jak juz uda mi sie zarzucic dobrze druga pole to wtedy luzuje mi sie na biuscie i nie umiem tego dociagnac, bo chusta mi sie nie slizga ladnie. Bylam nawet na konsultacji z doradca i masakra. Mam jakies krzywe rece czy cos.
A. 02.2010, T. 06.2012
Super. Jak oglądałam pierwszy filmik miałam wrażenie, że z elastyka to wiążesz tak ładnie Ci się ta chusta poddawała
DH wygodny jest bardzo, ale na krótkie wypady za dużo roboty jak dla mnie. A na dłuższe zamiast DH wolę DRS2S.
Gałganka31.10.2011
OT: Nie chudnij, bardzo zgrabna jesteś![]()
"Szczęście dla ludzkości, że nie możemy zmusić dzieci, by ulegały wpływom wychowawczym i dydaktycznym zamachom na ich zdrowy rozum i zdrową ludzką wolę." J. Korczak