Kurcze, czuję sie gorsza, bo ja nie dostałam ani jednego pw od doradcy
W sumie niewiele krócej tu jestem, na kilku forach też już w życiu byłam, także "dziecięcych" i mimo wszystko mam wrażenie, że tu to jest "mały pikuś" w stosunku do tego, co sie dzieje na innych - łacznie z wyzwiskami i personalnymi wycieczkami.Ale przerobiłam już wiele for tematycznych i nigdzie nie spotkałam się z takim propagowaniem doradztwa za pieniądze. Wszędzie normą jest, że uczestnicy dzielą sie wiedzą za darmo, tak po prostu - a jak nie chcą, to milczą.
Przez takie postępowanie niestety odnosi się wrażenie, że po pierwsze to forum jest "elitarne" (ale akurat nie w dobrym tego słowa znaczeniu), a po drugie, że noszenie w chuście jest tak szalenie trudne, że jak nie zapłacisz za indywidualne nauczanie, to nie uda ci się bezpiecznie nosić swojego dziecka.
Trochę to na głowie stoi...
A niestety ta dyskusja, jak każda inna, która idzie w dziwnym kierunku, jeszcze raz utwierdza mnie w przekonaniu, że internet zniekształca nasze wypowiedzi i to, co piszemy jest zupełnie inaczej odbierane przez adresata niż chcieliśmy.
Więc... spokojne!![]()

Odpowiedz z cytatem