Pokaż wyniki od 1 do 20 z 71

Wątek: plecak prosty - podpowiedzcie

Widok wątkowy

Chusteryczka Awatar agum
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez annia Zobacz posta
    Miałam ostatnio (nie)przyjemność (przyjemność dla kontaktów towarzyskich, nieprzyjemność dla portfela ) wydać kilka razy po parę stówek na fachowców. Elektryk - pół godziny pracy, dwie stówy. Hydraulik - godzina pracy, 150. Pan od otwarcia drzwi wejściowych ze złamanym kluczem w zamku - 200 zł za jedno trzaśnięcie młotkiem. To są specjaliści z prawdziwymi stawkami! A nie doradczyni, która wzięła ode mnie 70 zł (bo dzielone na pół z drugą mamą) za trzygodzinne spotkanie plus późniejsze wsparcie online.
    Zgadzam się.
    Uprzedziłaś moje pierwsze skojarzenie, bo dziś właśnie chciałam zamówić hydraulika i się załamałam. Sorry,ale za kran szkoda mi tyle kasy wyładować, chociaż muszę jaksama nie potrafię, natomiast za wiedzę innych na temat tego jak dbać o kręgosłup, stawy i zapobieganie wadom postawy swojego dziecka chętnie płacę, ale załamałabym się gdyby ktoś kto nie ma żadnych podstaw fizjologii noworodka, nie potrafił poprawić swoich i czyichś błędów, uzurpował sobie prawo do doradzania. Płaciłam 2 instruktorom i ciągle czuję ogromny niedosyt i mam wrażenie, że nie rozwiali moich wątpliwości (zbyt małe doświadczenie + brak umiejętnego przedstawienia rozwiązania przy konkretnym problemie- ogólne hasła "trzeba dociągać" ale bez sugestii np.
    dlaczego to dociąganie było nieefektywne). Osłabia mnie brak odpowiedzialności i podchodzenie do tego tematu na pół gwizdka, bo nie da się w mojej opinii być trochę "doradcą"
    I dlatego warto zapłacić nawet teoretycznie duze pieniądze ale osobie godnej zaufania i rzeczywiście majacej i wiedzę i praktykę
    Ostatnio edytowane przez agum ; 18-02-2014 o 02:04
    Helenka 30.04.2013
    Julek 09.04.2017

Uprawnienia umieszczania postów