Przepraszam, powinnam edytować. Zwykle staram się pamiętać, tu chyba tylko trochę emocje mnie zaćmiły <wstydzi-sie>
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Przepraszam, powinnam edytować. Zwykle staram się pamiętać, tu chyba tylko trochę emocje mnie zaćmiły <wstydzi-sie>
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Blog o chustowaniu! www.zamotanazaba.blogspot.com
Aby niczego nie przegapić: www.facebook.com/zamotanazaba
ok. teraz już będziesz wiedziała
odnośnie "masy błędów" w instrukcjach - to jest tak, że instrukcje zostały napisane i chyba nie są zbyt często update'owane. a - przynajmniej w Szkole Noszenia ClauWi (piszę tak, bo wiem, a nie dlatego, że wiem, że w innych się tak nie robi) - ciągle dopracowuje się wiązania, sprawdza czy takie lub inne sposoby wiązania nie sprawdzą się bardziej. Zatem często sposoby wiązań są modyfikowane - m.in. po to, przynajmniej raz w roku, są spotkania odświeżające, tzw. refreshe, dla doradczyń. a doradczynie czasami są do bólu szczegółowe w nauczaniu wiązań, niektóre z nich też są chusto-freakami i wiedzą która przędza w której chuście ile razy jest czesana i dlaczegoale część w życiu nie dotknęła Oschy czy nawet Natki z jedwabiem
różne te doradczynie są.
a!
ja nie doradzam online nie dlatego, że chciałabym na doradzaniu zbić fortunę, tylko dlatego, że nie umiem. sprawdzałam![]()