Pokaż wyniki od 1 do 20 z 71

Wątek: plecak prosty - podpowiedzcie

Mieszany widok

Chustonówka Awatar zamotanaZaba
    Miejscowość
    Oleśnica

Domyślnie

A ja powiem jeszcze cos. Prawda jest taka, że konsultacje u profesjonalnych doradców są niezwykle drogie. Rozumiem, że jest to ważna wiedza, ale dla niektórych jedną taką dwugodzinna konsultacja to 1/10 pensji. Chyba nie wiele jest w Polsce specjalistów, którzy wołają takie stawki. Myślę że mało kogo stać na takie konsultacje. I nic dziwnego, że noszenie w chuście nie jest popularne.
    Moja wiedza nie jest tak gruntowna i tak dokładną jak Wasza. Ale pozwala mi nosić małego godzinami bez bólu pleców i bez jego marudzenia. Wiązania sprawdzone zostały przez doradcę i zaakceptowane jako co najmniej przyzwoite. Nie twierdzę, że idealne ale też nigdy tak nie twierdziłam. Krzywdy dziecku nie robie.
    Osobiście chciałabym mieć w okolicy kogoś takiego jak ja. Kogoś kto może nie wszystko idealnie wie, ale za to podpowie gdzie zacząć bez konieczności rezygnowania z kilku obiadów.
    Tak czy siak. Nie mam wystarczająco twardego tyłka do biznesu najwyraźniej, bo wbrew spokojnym odpowiedziom niektóre z tych komentarzy mocno ukuły. Nie chce też sobie robić wrogów. Tym bardziej że chusty lubię i nie chce całkiem zamykać sobie drzwi do "chustowego świata". dlatego też na blogu pewne rzeczy pozmieniałam i dopisałam i myślę że też już nikt mi nieczystych intencji nie zrzuci.

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
    Blog o chustowaniu! www.zamotanazaba.blogspot.com
    Aby niczego nie przegapić: www.facebook.com/zamotanazaba

Chusteryczka Awatar IzaBK
    Miejscowość
    Pruszków/Warszawa

Domyślnie

Zabo, zgadzam się, że fajnie jest mieć w okolicy kogoś, kto może trochę pomóc w chustowaniu. I fajnie, że masz taki pomysł. Tylko doradzanie zaczęłaś mocno przedwcześnie. Sama zanim zostałam doradcą pomogłam kilku koleżankom, ale robiłam to pilnując, aby pamiętały że doradzam jako doświadczona mama, że bazuję na tym co mnie akurat się sprawdziło, a nie na ogólniejszej wiedzy czy doświadczeniu. No i robiłam to gdy już tego swojego doświadczenia trochę nazbierałam.
    Trzymam kciuki, abyś kiedyś wróciła do swojego pomysłu, może przekujesz go na pomysł na swoje życie. A może nawet na biznes.
    G- X 2009 E- VI 2003 M- XII 1998

NaturalnaMama.pl - ot, zwykły sklep.
    Certyfikowany Doradca Noszenia ClauWi, Instruktor Shantala: PogotowieChustowe.pl

konsultacje także poprzez SKYPE

Chustopróchno
    Miejscowość
    Warszawa, Skorosze

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zamotanaZaba Zobacz posta
    ARozumiem, że jest to ważna wiedza, ale dla niektórych jedną taką dwugodzinna konsultacja to 1/10 pensji. Chyba nie wiele jest w Polsce specjalistów, którzy wołają takie stawki. Myślę że mało kogo stać na takie konsultacje. I nic dziwnego, że noszenie w chuście nie jest popularne.
    bardzo się z Tobą zgadzam. ceny konsultacji są dla mnie przytłaczająco-przerażające.
    ale wiesz... one nie są podyktowane chęcią zbicia fortuny, niestety
    z tego z wiem - z konsultacji za blisko 200 w kieszeni doradcy zostaje ok. 50. gdyż taki jest koszt prowadzenia samodzielnej firmy w Polsce

nie zrażaj się...

Uprawnienia umieszczania postów