A ja powiem jeszcze cos. Prawda jest taka, że konsultacje u profesjonalnych doradców są niezwykle drogie. Rozumiem, że jest to ważna wiedza, ale dla niektórych jedną taką dwugodzinna konsultacja to 1/10 pensji. Chyba nie wiele jest w Polsce specjalistów, którzy wołają takie stawki. Myślę że mało kogo stać na takie konsultacje. I nic dziwnego, że noszenie w chuście nie jest popularne.
Moja wiedza nie jest tak gruntowna i tak dokładną jak Wasza. Ale pozwala mi nosić małego godzinami bez bólu pleców i bez jego marudzenia. Wiązania sprawdzone zostały przez doradcę i zaakceptowane jako co najmniej przyzwoite. Nie twierdzę, że idealne ale też nigdy tak nie twierdziłam. Krzywdy dziecku nie robie.
Osobiście chciałabym mieć w okolicy kogoś takiego jak ja. Kogoś kto może nie wszystko idealnie wie, ale za to podpowie gdzie zacząć bez konieczności rezygnowania z kilku obiadów.
Tak czy siak. Nie mam wystarczająco twardego tyłka do biznesu najwyraźniej, bo wbrew spokojnym odpowiedziom niektóre z tych komentarzy mocno ukuły. Nie chce też sobie robić wrogów. Tym bardziej że chusty lubię i nie chce całkiem zamykać sobie drzwi do "chustowego świata". dlatego też na blogu pewne rzeczy pozmieniałam i dopisałam i myślę że też już nikt mi nieczystych intencji nie zrzuci.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Odpowiedz z cytatem