Witam,
mam ponad 3-miesięczną córeczkę, pożyczoną elastyczną Pentelke i spory zapas chęci i zapału
i co ważne BARDZO sie ciesze, że odkryłam to forum![]()
Witam,
mam ponad 3-miesięczną córeczkę, pożyczoną elastyczną Pentelke i spory zapas chęci i zapału
i co ważne BARDZO sie ciesze, że odkryłam to forum![]()
Witam serdecznie!![]()
Maria 17.01.2010, Aleksandra 4.01.2013
witamy i zapraszamy na spotkania "na żywo"
to i Brzeg przyłącza się do przywitań![]()
Szymonek 07/11/2009 i Filipek 31/03/2014
Witaj witaj:-D
Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2
Nieśmiało i ja się przyłączę![]()
Również bardzo się cieszę, że to forum istnieje. Czytuję je od kilku tygodni, ale to mój pierwszy post - po nieprzyjemnych rozmowach z najbliższą rodziną i znajomymi (chustonoszenie, używanie wielorazówek, spanie z dzieckiem), potrzebna mi była taka "grupa wsparcia"Jaś urodzi się dopiero w kwietniu, ale od samego początku nastawiona jestem na tzw. Rodzicielstwo Bliskości. Zatem czytam, czytam i czytam i mobilizuję siły na walkę natury z kulturą
Pozdrawiam ciepło.
Witaj December!Wrocławska grupa widzę coraz większa.
![]()
Maria 17.01.2010, Aleksandra 4.01.2013
Witam się![]()
To i ja się dołączamWitajcie. December to my razem na wiosnę się szykujemy
Moja przygodę z chustą i rodzicielstwem bliskości zaszczepiła we mnie moja siostra, naturalnie szybko się zaraziłam jeszcze zanim dziecko było w ogóle w planach a teraz już drugie w drodze
![]()
Ostatnio edytowane przez maderka ; 18-02-2014 o 23:05
Gratuluję maderka! U mnie na razie dziecię nr 1, choć marzy mi się trójeczka (: Co do RB, to ja z kolei słyszę wciąż od bliskich, że tak się dzieci nie wychowuje (; ale im bliżej terminu, tym bardziej się wzmacniam w przekonaniu, że to najlepsza droga (i dla dziecka i dla rodziców).