...no i maz chce mnie zamordowac...
Jak kupilam elastyka zanim Jula sie urodzila to wiedzialam ze kiedys kupie sobie jeszcze JEDNA tkana... a teraz mam:
- elastyka
- 2 tkane (maru i indio z lnem natur)
- 2 kolkowe (potrzebuje jedna ale nie wiem ktora sprzedac, obie lubie
- 2 MT
a najgorsze jest to ze wlasnie mam okazje kupic PAWIE bialo-czarne- ale jesli nie sprzedam minimum 2 chust to chyba maz mnie z domu wyrzuci
![]()
Dzis stwierdzil lekko podkurzony: "Ty to te chusty traktujesz jako element ubrania !!!" (a co ja mialam powiedziec, ze mam swira i naprawde sa jak element ubrania i ze chce wiele poprobowac???)... (dodam ze na jesien choruje na welenke ale cicho-sza!)
Aby kupic pawie musze sprzedac 2-3 chusty (tak by zycie swe uratowac) : elastyka, jedna z kolkowych, i maruyame w ktorej juz dawno nie nosilam... tylko ze ciezko mi sie z maru rozstac, wiem ze dobrze nosi tylko ze ja czesto zle podociagam i dlatego nosze w lnie czesciej bo mi wiecej wybacza...
CO JA MAM ZROBIC ??? (pytanie retoryczne raczej)
- tak tylko sie chcialam pozalic i lekko pozazdroscic tym ktorych mezowie nie maja nic przeciwko kolejnym chustom![]()

- ale jesli nie sprzedam minimum 2 chust to chyba maz mnie z domu wyrzuci
" (a co ja mialam powiedziec, ze mam swira i naprawde sa jak element ubrania i ze chce wiele poprobowac???)... (dodam ze na jesien choruje na welenke ale cicho-sza!)
Odpowiedz z cytatem