Pokaż wyniki od 1 do 20 z 30

Wątek: Czy ktoś tu duże dzieci nosi z przodu?

Mieszany widok

Chustofanka Awatar zanahoria
    Miejscowość
    Inowrocław/ Bruksela

Domyślnie

noszę 13 kg z przodu w Manduce, troche mnie tylko pas obciera przy wchodzeniu po schodach. kieszonka wyczerpała sie nam juz przy 9kg, wtedy forgetit pokazywała nam podwójny krzyż jako optymalną dla dużego dziecka. niestety nie wygrał z nosidłem
    Okruszek 10.2012, Okruszynka w drodze 19.12.2014
    czesto pisze z komorki, bez ą i ę

Chustomanka Awatar sowtil
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

Mój m około 13 kg. Ostatnio najczęściej noszę go w Hop tye zarówno na plecach jak i z przodu. Wiązania na plecach w chuście nie mogę opanować z nosidłem jest mi o wiele łatwiej. Tym bardziej, że młody piechur co chwila chce na własne nogi. Z przodu noszę go gdy jest śpiący lub deszczowa pogoda no i gdy mamy jechać komunikacją miejską.
    Na dłuższe etapy wiążę go w chustę. Głównie 2x, ale dziś zawiązałam w kieszonkę i rozłożyłam poły i było mi znacznie wygodniej.
    mąż Krzysztof, synek Wojtek 25.10.2012r, Maleństwo 12.2015/01.2016

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Generalnie noszę na plecach, Młody może miec juz pod 15 kg, bo strasznie gruby i ciężki
    Ale zdarza się nam nosić w kieszonce - jak widzę, że Młody marudzi, bo chce spać, a musimy pokonać jakiś dystans w chuście bez marudzenia (np w pociągu) - najczęściej wtedy od razu zasypia, na plecach nie jest tak szybko.
    Albo jak ja z jakiegoś powodu się denerwuję, a musze zawiązać - wtedy wracam do starej dobrej kieszonki
    W czym? obojętnie - w Tuli, w bawełnie, w lnie, w wełence.
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Uprawnienia umieszczania postów