Baardzo prosze moje drogie spójrzcie fachowym okiem i powiedzcie co ulepszyc i poprawic aby bylo dobrze:
![]()
Baardzo prosze moje drogie spójrzcie fachowym okiem i powiedzcie co ulepszyc i poprawic aby bylo dobrze:
![]()
O mamo jaki zamotany słodziakCudnie po prostu...
Ja jestem fanką dawania większej ilości na kark, wtedy nic nie przeszkadza przy nóżkach, nie ma tego nadmiaru do zbierania z krótkich udek i co niektórych dziwi - łatwiej dociąga się karczek.
Jak już koniecznie chcesz jakieś uwagi to dociągnięcie przy karczku, ciut bardziej gładko na plecach, ciut węziej kolanka i stópki bardziej pionowo a nie na boki
Jak z takimi wiązaniami zaczynasz, to do perfekcji szybciutko dojdziesz, brawo![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
No przy tym karczku to wiem ze minimalnie niedociagnieta a teraz jak sie przyjrzalam to dol faktycznie troche tez... Czekam az ktos sie wypowiem odnosnie pozycji nozek, pleckow itd..
No i przepraszam za lazienkowe zdjecia ale poki co nie mam innego lustra w domu
Mayka czyli ze z waleczkiem takim przy szyjce mowisz zeby sprobowac?Rety w ogole to podbudowalas mnie bo jakos tak niepewnie do wiazania podchodze i myslalam ze wszystko calkiem zle
Córe starsza wiazalam tylko w prostym plecaku jak juz byla wieksza, prawie rok miala i teraz drze o ta moja kruszynke![]()
Ostatnio edytowane przez gosica502 ; 05-02-2014 o 19:44
Jaka śliczna kieszonka!!! Chusta też, że o wsadzie nie wspomnęJak sobie przypomnę swoją pierwsza kieszonkę, to zazdroszczę - bardzo dobrze Ci wyszła. (Ten kark minimalnie dociągnąć, ja tak robiłam, że chusta była w zasadzie do połowy uszu maleństwa, ale pełen szacun
)
Ślicznai kieszonka i wkład i mama!
A chusta moja najulubieńsza na malucha!
Madzik 2012 - Grzybeczek potocznie zwany Armagedonem
Kacper 2016 - Paskud
Maksymilina 2019 - Gustlik
Można z wałeczkiem (z samej chusty, nie pakuj nic do wałka), chociaż ja osobiście wolę po prostu zmarszczenie.
Plecki ładne, nóżki mogły by być bliżej, ale naprawdę wygląda fajnie
Spróbuj może niżej zawiązać, maluszek powinien się wtedy też ładniej ułożyć z główką bo mam delikatne wrażenie "zwisu" tzn takiego zbut dużego przygięcia głowy i przez to łopatki trochę mogą odstawać i całość się moze robić trudniejsza do wygładzenia na górze, ale przy takim maluchu to każdy cm robi różnicę, więc drobne poprawki a mogą przynieść fajny efekt.
Jak ktoś będzie chciał to im dłuzej będzie szukał tym więcej rzeczy do poprawy znajdzie, ale ja tu widzę dobrą technikę na starcie i jedynie drobiazgi (istotne, ale bez dramatu), które po kilku próbach pewnie sama byś wyłapała. Brawo![]()
A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci
chustomama.pl
Dziękuję Mayka za wszystkie radyBędę próbować dalej i może tu wstawię coś jeszcze później
Nautika no to prawda że te bambusiki lennylamb na maluszki cudowne. Próbowałam dziś w bawełnianą natkę zamotać i duużo ciężęj szło- tym bardziej ze niezlamana jeszcze..
o widzę przez chustę pieluche wielo, prawda?![]()