Pokaż wyniki od 1 do 20 z 41

Wątek: czy rozpinacie pionowe napy do prania?

Mieszany widok

Chustonówka

Domyślnie

nie rozpinam - od samego poczatku tak robie, za kazdym razem wirowanie 800 obr, i nic sie z zadnym otulaczem czy kieszonka nie wydarzylo. rozpinalam tylko formowanki zeby szybciej schly.

Chustomanka
    Miejscowość
    Rybnik

Domyślnie

Ja zawsze rozpinałam napy do prania, ale może dlatego że mam tylko 2 kieszonki i 2 otulacze OS. Pozostałe pieluszki mam rozmiarowe. Ale faktycznie może być problem, jeśli w stosiku pieluszkowym jest kilkanaście takich pieluszek.
    Juleczka 17.02.2013, Antoś 04.06.2017

Chustoholiczka Awatar AneczkaG
    Miejscowość
    Katowice

Domyślnie

Nie rozpinałam. Nawet AIO.
    Teraz już i tak mam rozpięte bo dzieć duży.
    M. 2000- uczę się, nie przeszkadzać!!!, P. 2003 - pięknię się, nie przeszkadzać!!! i F. 2013 - czy ktoś się ze mną pobawi???

Chustonoszka

Domyślnie

nie rozpinam w kieszonkach, jedynie w formowankach odpinam wkłady, tylko dlatego że szybciej schną osobno

Chustonówka

Domyślnie

Tzn wkladow z kieszonek nie wyjmujecie?
    Bo nap nie rozpinam, ale nie wpadłam na to aby prać z wkładami w środku..
    lizka

Mama 2 synów - Maćka (2005) i Michała (2013)

Chustofanka Awatar kahulec
    Miejscowość
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

nie rozpinam, chociaż przez myśl mi przeszło, kiedy w otulaczu Milovii po jakimś czasie chciałam rozpiąć i siłowałam się jakiś czas żeby odpiąć bo jakby się zapiekły. Nire dałam rady, bałam się, że mi ten cienki pul się rozejdzie prędzej. Wkurzyłam się wzięłam inny otulacz, następnego dnia ładnie się rozpięło. Nie rozpinam nawet wkładów z formowanek, schnie razem i razem potem na tyłek idzie

ps. wkłądy też kilka razy w środku uprałam ale to raczej pomyłkowo, zapomniałam wyjąć

Chustonoszka Awatar madziaaliyah
    Miejscowość
    Warszawa-Wola

Domyślnie

Zawsze wszystko rozpinam. Ale ja mam prawie same otulacze które piorę ręcznie, więc to jakoś dla mnie automatycznie się robi. Chociaż czasem nie zauważę, że zapięte i upioręi tak, ale staram sie rozpinać zawsze Tak mi sie wydaje, że lepiej sie wtedy pierze i płucze z proszku.
    Mąż (razem od 05.2000) , Wojtuś (02.2011) , Aniołek (06.2012) , Jerzyk (11.2013)

Uprawnienia umieszczania postów