Pokaż wyniki od 1 do 20 z 45

Wątek: Pieluszka jako prezent?

Mieszany widok

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

wytrzyma, tylko krócej, linkuję tetro, bo chodzi tu o ścisły splot tkaniny, a nie dzianinę, jest wiele kocyków wełnianych dzianinowych na rynku i sa cieniutkie, nie nadaja się w ogóle. Kiedys tak umoczyłam kupując, a producent to był ecobubs czyli firma pieluchowa.
    Jak masz wątpliwości to kup po prostu podkład z Pulem minkee z jednej strony, wzornictwo rewelacyjne, nie przemaka, łatwo się uzytkuje dla laików.
    Któraś z dziewczyn robi na handmade, mozna wybrać wzór i tkaninę z drugiej strony, milusie, kolorowe i nieprzemakalne, no i nadal w okolicach wielo

Chustomanka Awatar Krypto
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Ok, dzięki wielkie za opinie i rady.
    Artur 2013, Aurelia 2015, Laura 2020, ​Olimpia 2022.

Chustonoszka Awatar bohemka
    Miejscowość
    Czech Republic

Domyślnie

Dziewczyny, moje pytanie trochę inne, choc też dotyczy pieluszki jako prezentu. W tym roku w kręgu moich tutejszych znajomych urodzą się aż cztery maluszki. Trzy koleżanki używały wielorazówek przy pierwszym dziecku, czwarta ma taki zamiar. Chciałabym im sprawic w prezencie jakieś fajne wypasione POLSKIE pieluszki. Zależy mi na tym, żeby były naprawdę dobrej jakości, żeby wstydu nie było (polskie produkty niestety nie cieszą się tutaj zbyt dobrą opinią).
    Jakie pieluszki polecacie?
    Koleżanki mają różne preferencje, więc najprawdopodobniej będę kupowała dwie formowanki i dwie kieszonki (ewentualnie AIO).
    Z góry dzięki za pomoc!
    Starszaczka 12.2010 + Maluchy 5.2013 = Moje Szczęścia

Chustomanka Awatar asioczka
    Miejscowość
    opolskie/ Dobrzeń W.

Domyślnie

Formowanki polecam KOKOSI
    18.11. 2009
    16.06. 2012
    09.12.2019

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

zobacz ecodidi
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Mam z kieszonek Milovie, NappiMe i Kokosi. Najbardziej profesjonalnie wykonane sa wedlug mnie Milovia. NappiMe i Kokosi sa za to inne od wiekszosci dostepnych kieszonek, bo nie maja przeszyc przy nozkach.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Mam z kieszonek Milovie, NappiMe i Kokosi. Najbardziej profesjonalnie wykonane sa wedlug mnie Milovia. NappiMe i Kokosi sa za to inne od wiekszosci dostepnych kieszonek, bo nie maja przeszyc przy nozkach.
    Ja tez glos na Milovie. Uwielbiam te pieluchy, a jak jeszcze ktos mieszka za granica to w ogole wartosc dodana w postaci patriotycznej, lowickiej dupy (mam tylko te lowickie).

edit: zajrzalam do sklepu (kiedys maleme, teraz milovia) i widze, ze drugiego lowickiego wzoru juz nie szyja, kiedys byly dwa do wyboru. Szkoda
    Ostatnio edytowane przez FatalFuchsia ; 03-02-2014 o 11:17

Uprawnienia umieszczania postów