zobacz ecodidi![]()
Mam z kieszonek Milovie, NappiMe i Kokosi. Najbardziej profesjonalnie wykonane sa wedlug mnie Milovia. NappiMe i Kokosi sa za to inne od wiekszosci dostepnych kieszonek, bo nie maja przeszyc przy nozkach.
A. 02.2010, T. 06.2012
Ja tez glos na Milovie. Uwielbiam te pieluchy, a jak jeszcze ktos mieszka za granica to w ogole wartosc dodana w postaci patriotycznej, lowickiej dupy (mam tylko te lowickie).
edit: zajrzalam do sklepu (kiedys maleme, teraz milovia) i widze, ze drugiego lowickiego wzoru juz nie szyja, kiedys byly dwa do wyboru. Szkoda![]()
z formowanek polecam kokosi (super chłonny bambus!);
z kieszonek - babyettę i nappime (moim zdaniem najzgrabniejsze i nie robią dużej pupy, cudne wzory - też folkowe) no ale ja jestem fanką pieluch bez przeszyć
a jeśli myślałabyś o otulaczach do formowanek, to rewelacyjne są kokosi rozm. newborn (pasują na dzidzię już od 2,5kg; nic nie cieknie przy nóżkach)
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Dzięki dziewczyny za szybki odzew. Wiedziałam, że można na nas liczyc. Zajrzę pod wskazane adresy i na pewno coś wybiorę. Mam jeszcze trochę czasu. Rodzice przyjeżdżają do nas w marcu i wtedy przywiozą zamówione pieluszki.
Przy okazji nauczyłam się czegoś nowego. Już w sumie doświadczoną mamą jestem, trójka dzieci na wielorazówkach, ale nigdy nie zwróciłam uwagi na przeszycia koło nóżek. Z ciekawości muszę sprawdzic, czy moje pieluchy je mają czy nie.
Buziaki dla was![]()
Starszaczka 12.2010 + Maluchy 5.2013 = MojeSzczęścia