Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Pieluszka jako prezent?

Chustopróchno Awatar Kreska

Domyślnie

zobacz ecodidi
    Ania
    2008, 2011, 2013, 2018

Chusteryczka
    Miejscowość
    Irlandia/Galway

Domyślnie

Mam z kieszonek Milovie, NappiMe i Kokosi. Najbardziej profesjonalnie wykonane sa wedlug mnie Milovia. NappiMe i Kokosi sa za to inne od wiekszosci dostepnych kieszonek, bo nie maja przeszyc przy nozkach.
    A. 02.2010, T. 06.2012

Chustomanka Awatar FatalFuchsia
    Miejscowość
    Holandia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ananke Zobacz posta
    Mam z kieszonek Milovie, NappiMe i Kokosi. Najbardziej profesjonalnie wykonane sa wedlug mnie Milovia. NappiMe i Kokosi sa za to inne od wiekszosci dostepnych kieszonek, bo nie maja przeszyc przy nozkach.
    Ja tez glos na Milovie. Uwielbiam te pieluchy, a jak jeszcze ktos mieszka za granica to w ogole wartosc dodana w postaci patriotycznej, lowickiej dupy (mam tylko te lowickie).

edit: zajrzalam do sklepu (kiedys maleme, teraz milovia) i widze, ze drugiego lowickiego wzoru juz nie szyja, kiedys byly dwa do wyboru. Szkoda
    Ostatnio edytowane przez FatalFuchsia ; 03-02-2014 o 11:17

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

z formowanek polecam kokosi (super chłonny bambus!);
    z kieszonek - babyettę i nappime (moim zdaniem najzgrabniejsze i nie robią dużej pupy, cudne wzory - też folkowe) no ale ja jestem fanką pieluch bez przeszyć

a jeśli myślałabyś o otulaczach do formowanek, to rewelacyjne są kokosi rozm. newborn (pasują na dzidzię już od 2,5kg; nic nie cieknie przy nóżkach)

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustonoszka Awatar bohemka
    Miejscowość
    Czech Republic

Domyślnie

Dzięki dziewczyny za szybki odzew. Wiedziałam, że można na nas liczyc. Zajrzę pod wskazane adresy i na pewno coś wybiorę. Mam jeszcze trochę czasu. Rodzice przyjeżdżają do nas w marcu i wtedy przywiozą zamówione pieluszki.
    Przy okazji nauczyłam się czegoś nowego. Już w sumie doświadczoną mamą jestem, trójka dzieci na wielorazówkach, ale nigdy nie zwróciłam uwagi na przeszycia koło nóżek. Z ciekawości muszę sprawdzic, czy moje pieluchy je mają czy nie.
    Buziaki dla was
    Starszaczka 12.2010 + Maluchy 5.2013 = Moje Szczęścia

Uprawnienia umieszczania postów