Widziany tata z synkiem w nosidle ...i mama tancerka ATS![]()
Coraz więcej tańczących mam widuję. Inaczej - tancerki widywałam już wcześniej, a teraz potomstwo swoje zabierają na pokazy i wcale nie widać po nich, że były w ciąży![]()
Widziany tata z synkiem w nosidle ...i mama tancerka ATS![]()
Coraz więcej tańczących mam widuję. Inaczej - tancerki widywałam już wcześniej, a teraz potomstwo swoje zabierają na pokazy i wcale nie widać po nich, że były w ciąży![]()
Kalina 08/09/2011 i Marianna 29/08/2014
Dziewczyny, która ma namiary na jakieś noclegi w okolicach Lubiatowa. Przyznać się.
Ha, wiem, że na gali na pewno występowała jedna z forumek, ale czy to jej pociecha była z tatą, tego nie wiem![]()
Tomaszek - 23.09.2009r., Klara - 23.09.2015r.
Ach, to życie, jak trzeba to staje na wysokości zadania
To ja byłam!!! I mój mąż i synekależ się cieszę, że trafiliśmy do tego wątku
![]()
Tahiya, a Ty tańczyłas? Czy ogladalas? Może się znamy z widzenia![]()
W Syrenkacha która to Twoja koleżanka?
![]()
Cudownie. Widzę tu więcej osób zOrientowanych
Niestety nie tańczyłam. Przyszłam oglądać koleżanki. Ja już nie mam śmiałości do występów (ostatni i jeden z niewielu w 2011r!) ani czasu na regularne zajęcia, aczkolwiek uczęszczam. Zastanawiam się właśnie nad Saggatem. Była super atmosfera. Super ludzie. Korci!Występy bardzo mi się podobały. Niektóre dziewczyny odważnie popłynęły...
Wspaniele było Was oglądać.
Nie miałyśmy okazji się poznać, ponieważ nigdy nie uczyłam się ATS poza jednorazowymi warsztatami. W składzie Syrenek coś się dużo pozmieniło, bo faktycznie nie poznawałam. Choć i nachalnie się nie gapiłam :] Teraz na profilu na FB przejrzałam zdjęcia i w sumie mam mętlik. Może masz jakąś fotkę z tej gali i zechcesz się podzielić?
A i czy to była Manduca?
edit: Nie wierzę własnym oczom! A jednak! Niezła charakteryzacja! Jak to można się zmienić z występu na występ. Naturalnie, że widziałam Cię już nie raz! Przecież Ty długodystansowy wymiatacz jesteś. Stary skład.![]()
Ostatnio edytowane przez Tahiya ; 29-01-2014 o 22:58 Powód: ale jaja!
Kalina 08/09/2011 i Marianna 29/08/2014
Dziewczyny, która ma namiary na jakieś noclegi w okolicach Lubiatowa. Przyznać się.
Tahiya: tak, to Manducaa z Syrenami tańczę prawie od samego początku. Ze składu odeszło 5 osób jakieś 2,5 roku temu, przybyła nam jedna Ouledka, a teraz jeszcze gościnnie wystąpiły 2 dziewczyny, więc faktycznie można się pogubić
Alassea: Magda W.? Znam![]()