Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Jaka chusta bardziej uniwersalna? Nati Nepal czy Nati Gracja wełniana?

Mieszany widok

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    jest też grecja w wersji bawełnianej i bardzo ją polecam, wełnianą też posiadam i też jest świetna
    Wiewiórka a czy wełna nadaje się do ciepłego wnętrza i późną wiosnę? Jak ją pierzesz? Widziałam grecję w wersji bawełnianej, jednak nie widzę teraz ofert sprzedania w moim przedziale cenowym- 150 to mój taki max.

Edit: jeśli rozkocham się w chustach to jak najbardziej przy nich zostanę. Jednak jeśli nie to sprzedam chustę i kupię nosidło. Dwóch nie mogę cholerka
    Ostatnio edytowane przez kasia1990 ; 26-01-2014 o 16:47

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasia1990 Zobacz posta
    Wiewiórka a czy wełna nadaje się do ciepłego wnętrza i późną wiosnę? Jak ją pierzesz? Widziałam grecję w wersji bawełnianej, jednak nie widzę teraz ofert sprzedania w moim przedziale cenowym- 150 to mój taki max.

Edit: jeśli rozkocham się w chustach to jak najbardziej przy nich zostanę. Jednak jeśli nie to sprzedam chustę i kupię nosidło. Dwóch nie mogę cholerka
    nosiłam w wełnie spokojnie do + 20 stopni. Chusty z wełną mają mniej niz 50% wełny więc nie są też tak bardzo bardzo ciepłe. Wełny jeszcze nie prałam, w ogóle rzadko piorę chusty. Poluj na grecje używane, naprawdę warto! Obie wersje są super- mam porównanie. Jak dobre pójdzie to kupisz grecję za 150zł maksymalnie, bardziej bawełnianą, bo chusty z domieszkami są droższe
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustonoszka

Domyślnie

Miałam propozycję na grecję wełnianą za 150zł, to dobra cena? Szkoda, że bawełnianej grecji nie ma w ofercie, nie miałabym wtedy takiej zagwozdki...

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Miałam propozycję na grecję wełnianą za 150zł, to dobra cena? Szkoda, że bawełnianej grecji nie ma w ofercie, nie miałabym wtedy takiej zagwozdki...
    dobra-pod warunkiem że nie jest sfilcowana

Chustonoszka

Domyślnie

Wiewiórka a czy to byłoby już przesadą, gdybym wysłała Ci zdjęcia, które niebawem mam dostać, do ocenienia?

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Wiewiórka a czy to byłoby już przesadą, gdybym wysłała Ci zdjęcia, które niebawem mam dostać, do ocenienia?
    wyślij najlepiej na mejla podanego w profilu

Chustomanka
    Miejscowość
    Opole

Domyślnie

grecja z wełną. Przebija wszelkie didki, hoppy, vatki itp. Wiem, co mówię - przez moje ręce przeszło ponad 70 chust. Póżniej nati paski z merynosem. A później długo nic i pawie z 2007.
    Ewa - mama Martyny (27.05.2008 r.), Jeremiego (26.06.2009 r.) i Konstantego (04.03.2012 r).

Uprawnienia umieszczania postów