Co do chusty nie podpowiem, a w zasadzie powiem tyle - weź tą która się bardziej podoba
A co do nosidełka Tula - jak dzieć usiądzie to wtedy nosidło dopiero do wykorzystania. Wcześniej niet. Choć latem pewnei już usiądzie![]()
Co do chusty nie podpowiem, a w zasadzie powiem tyle - weź tą która się bardziej podoba
A co do nosidełka Tula - jak dzieć usiądzie to wtedy nosidło dopiero do wykorzystania. Wcześniej niet. Choć latem pewnei już usiądzie![]()
No tak, Tula jak malutka zacznie siedzieć. Nie stać mnie na dwie. Spytałam o stan chusty wełnianej. Chyba zdecyduję się jednak na bawełnę, bo nie wiem jak mała zareaguje na wełnę, nie chciałabym żeby ją podrażniała, a skłonność do alergii może mieć... Hmmm, ciężki wybór. Słyszałam, że nati grecja jest bardzo miękka, łatwo się dociąga, nie luzuje, no ale ta wełna może być za ciepła, bo u nas w domu gorąco, na dwór w chuście na razie nie wyjdę, najwyżej na wiosnę...
Wiewiórka a czy wełna nadaje się do ciepłego wnętrza i późną wiosnę? Jak ją pierzesz? Widziałam grecję w wersji bawełnianej, jednak nie widzę teraz ofert sprzedania w moim przedziale cenowym- 150 to mój taki max.
Edit: jeśli rozkocham się w chustach to jak najbardziej przy nich zostanę. Jednak jeśli nie to sprzedam chustę i kupię nosidło. Dwóch nie mogę cholerka![]()
Ostatnio edytowane przez kasia1990 ; 26-01-2014 o 16:47
nosiłam w wełnie spokojnie do + 20 stopni. Chusty z wełną mają mniej niz 50% wełny więc nie są też tak bardzo bardzo ciepłe. Wełny jeszcze nie prałam, w ogóle rzadko piorę chusty. Poluj na grecje używane, naprawdę warto! Obie wersje są super- mam porównanie. Jak dobre pójdzie to kupisz grecję za 150zł maksymalnie, bardziej bawełnianą, bo chusty z domieszkami są droższe
Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)
Miałam propozycję na grecję wełnianą za 150zł, to dobra cena? Szkoda, że bawełnianej grecji nie ma w ofercie, nie miałabym wtedy takiej zagwozdki...