Pokaż wyniki od 1 do 14 z 14

Wątek: Jaka chusta bardziej uniwersalna? Nati Nepal czy Nati Gracja wełniana?

Mieszany widok

kasia1990 Jaka chusta bardziej... 26-01-2014, 01:47
Anyczka Nati Nepal na pewno będzie... 26-01-2014, 03:42
Kudlata a ja np od początku motam w... 26-01-2014, 11:45
Mayka1981 Przy wełnianych grecjach... 26-01-2014, 13:29
Dośka Co do chusty nie podpowiem, a... 26-01-2014, 13:42
kasia1990 No tak, Tula jak malutka... 26-01-2014, 16:17
Wiewiórka jest też grecja w wersji... 26-01-2014, 16:23
kasia1990 Wiewiórka a czy wełna nadaje... 26-01-2014, 16:33
Wiewiórka nosiłam w wełnie spokojnie do... 26-01-2014, 16:55
kasia1990 Miałam propozycję na grecję... 26-01-2014, 16:58
    Chustonoszka Awatar Dośka

Domyślnie

Co do chusty nie podpowiem, a w zasadzie powiem tyle - weź tą która się bardziej podoba
    A co do nosidełka Tula - jak dzieć usiądzie to wtedy nosidło dopiero do wykorzystania. Wcześniej niet. Choć latem pewnei już usiądzie

Chustonoszka

Domyślnie

No tak, Tula jak malutka zacznie siedzieć. Nie stać mnie na dwie. Spytałam o stan chusty wełnianej. Chyba zdecyduję się jednak na bawełnę, bo nie wiem jak mała zareaguje na wełnę, nie chciałabym żeby ją podrażniała, a skłonność do alergii może mieć... Hmmm, ciężki wybór. Słyszałam, że nati grecja jest bardzo miękka, łatwo się dociąga, nie luzuje, no ale ta wełna może być za ciepła, bo u nas w domu gorąco, na dwór w chuście na razie nie wyjdę, najwyżej na wiosnę...

Chustoguru Awatar Wiewiórka
    Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kasia1990 Zobacz posta
    No tak, Tula jak malutka zacznie siedzieć. Nie stać mnie na dwie. Spytałam o stan chusty wełnianej. Chyba zdecyduję się jednak na bawełnę, bo nie wiem jak mała zareaguje na wełnę, nie chciałabym żeby ją podrażniała, a skłonność do alergii może mieć... Hmmm, ciężki wybór. Słyszałam, że nati grecja jest bardzo miękka, łatwo się dociąga, nie luzuje, no ale ta wełna może być za ciepła, bo u nas w domu gorąco, na dwór w chuście na razie nie wyjdę, najwyżej na wiosnę...
    jest też grecja w wersji bawełnianej i bardzo ją polecam, wełnianą też posiadam i też jest świetna
    Kasia-mama Liwii (11.2007) i Maciusia (06.2011)

Chustonoszka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wiewiórka Zobacz posta
    jest też grecja w wersji bawełnianej i bardzo ją polecam, wełnianą też posiadam i też jest świetna
    Wiewiórka a czy wełna nadaje się do ciepłego wnętrza i późną wiosnę? Jak ją pierzesz? Widziałam grecję w wersji bawełnianej, jednak nie widzę teraz ofert sprzedania w moim przedziale cenowym- 150 to mój taki max.

Edit: jeśli rozkocham się w chustach to jak najbardziej przy nich zostanę. Jednak jeśli nie to sprzedam chustę i kupię nosidło. Dwóch nie mogę cholerka
    Ostatnio edytowane przez kasia1990 ; 26-01-2014 o 16:47

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Wiewiórka a czy wełna nadaje się do ciepłego wnętrza i późną wiosnę? Jak ją pierzesz? Widziałam grecję w wersji bawełnianej, jednak nie widzę teraz ofert sprzedania w moim przedziale cenowym- 150 to mój taki max.

Edit: jeśli rozkocham się w chustach to jak najbardziej przy nich zostanę. Jednak jeśli nie to sprzedam chustę i kupię nosidło. Dwóch nie mogę cholerka
    nosiłam w wełnie spokojnie do + 20 stopni. Chusty z wełną mają mniej niz 50% wełny więc nie są też tak bardzo bardzo ciepłe. Wełny jeszcze nie prałam, w ogóle rzadko piorę chusty. Poluj na grecje używane, naprawdę warto! Obie wersje są super- mam porównanie. Jak dobre pójdzie to kupisz grecję za 150zł maksymalnie, bardziej bawełnianą, bo chusty z domieszkami są droższe

Chustonoszka

Domyślnie

Miałam propozycję na grecję wełnianą za 150zł, to dobra cena? Szkoda, że bawełnianej grecji nie ma w ofercie, nie miałabym wtedy takiej zagwozdki...

Miejscowość
    Woodstock

Domyślnie

Miałam propozycję na grecję wełnianą za 150zł, to dobra cena? Szkoda, że bawełnianej grecji nie ma w ofercie, nie miałabym wtedy takiej zagwozdki...
    dobra-pod warunkiem że nie jest sfilcowana

Uprawnienia umieszczania postów