Mój przy pierwszej, drugiej, ba! nawet trzeciej chuście się angażował. Czyli przede wszystkim oceniał czy ładna, jako że esteta z niego. Odpuścił jak znalazłam mu jego ukochaną chustę czyli glamoor girasola i teraz za nic w świecie nie chce w nic innego zamotać. Dawał mi już do zrozumienia, że opowieści o kolejnych chustach są mu obojętne, ale i tak z przyzwyczajenia mu o nich opowiadam i zawsze prezentuję. On zresztą też nie może się powstrzymać, żeby mi nie opowiedzieć o kolejnych częściach do drukarki 3D, którą hobbistycznie składa. I za to się uwielbiamy

Odpowiedz z cytatem
  Odpowiedz z cytatem mysle, ze osiagnelam juz punkt przegiecia i z kolejna chusta nawet sama bym sie zle czula. Mysle ze te 7 to takie moje maksimum.
 mysle, ze osiagnelam juz punkt przegiecia i z kolejna chusta nawet sama bym sie zle czula. Mysle ze te 7 to takie moje maksimum. 

i jakie pieluchy dokupiłam (tu ma prawo się denerwować, bo mam z 60 sztuk pewnie
 i jakie pieluchy dokupiłam (tu ma prawo się denerwować, bo mam z 60 sztuk pewnie  ). Ogólnie trochę się wkurza, bo ja nie noszę małej w chuście codziennie przez 3 czy 4 godziny. U nas tak jakoś okazjonalnie, po domu (mam problemy z kręgosłupem)
 ). Ogólnie trochę się wkurza, bo ja nie noszę małej w chuście codziennie przez 3 czy 4 godziny. U nas tak jakoś okazjonalnie, po domu (mam problemy z kręgosłupem)  Dlatego każda następna chusta jest przegięciem, bo i tak rzadko używam, więc zakup wynika tylko z chęci posiadania, zbieractwa, kolekcjonerstwa... Mam 3 chusty, każda w innej długości (nati ocean, gekony fioletowe i LF agat - wszystko bawełna), do tego dochodzi tula i MT. Ale teraz myślę, że może jakiś bambusik ciekawy na lato
 Dlatego każda następna chusta jest przegięciem, bo i tak rzadko używam, więc zakup wynika tylko z chęci posiadania, zbieractwa, kolekcjonerstwa... Mam 3 chusty, każda w innej długości (nati ocean, gekony fioletowe i LF agat - wszystko bawełna), do tego dochodzi tula i MT. Ale teraz myślę, że może jakiś bambusik ciekawy na lato  

Zamieszczone przez dagape
 Zamieszczone przez dagape

i Marzec 2016
 i Marzec 2016 

Ale rozsądek wygrywa - najpierw spróbować, potem kupować
 Ale rozsądek wygrywa - najpierw spróbować, potem kupować