Pokaż wyniki od 1 do 20 z 47

Wątek: jak powiedzieć mu o... - Jak wytłumaczyć drugiej połówce rosnący stosik?

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gazetka Zobacz posta
    owieczko ja też myślałam że poprzestanę na jednej chuście a tu kroi się już kupno trzeciej. Kto wie co będzie dalej....
    Znajdziesz więcej miejsca na chusty.

Chustoguru Awatar livada
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

A to wszystko przeze mnie
    Moje DziewczynKi: marcowa Kasia (2011), październikowa Kalinka (2013) i kwietniowa Kaja (2016)

Chusteryczka Awatar Barbareks

Domyślnie

ja niby też za swoje kupuję i jak na razie o "zgodę" nie prosiłam, bo najdrozsz 75zł kosztowała.. to o co tu się pytać?? ale teraz czaję się na wełenkę ok 250-300zł i o tym porozmawiam, zwłaszcza że kupuje kurtkę. Co prawda używaną, ale to już nie 50zł.

czy mam jakiś sposób? On wie że chustami zarażam koleżanki, pożyczam im moje chusty, by one kosztów nie ponosiły, bo im kasy brak.. a przy mojej planowanej trójeczce to do czasy kolejnych berbeci wrócą

Chustofanka

Domyślnie

mi się udało wynegocjować z mężem limit cenowy- wartość chust miała nie przekraczać 1000... do pewnego momentu nawet się udawało... a teraz czekam na wymarzoną amitolę i niestety limit został sporo przekroczony... ale się zgodził z grubsza a ja się zgodziłam na nową stację dysków

Chusteryczka Awatar owieczka33
    Miejscowość
    Warszawa BMW ;)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez magda19800 Zobacz posta
    mi się udało wynegocjować z mężem limit cenowy- wartość chust miała nie przekraczać 1000... do pewnego momentu nawet się udawało... a teraz czekam na wymarzoną amitolę i niestety limit został sporo przekroczony... ale się zgodził z grubsza a ja się zgodziłam na nową stację dysków
    O! To leci do Ciebie wymarzona amitola? Gratuluję!

Chustofanka

Domyślnie

leci już tydzień i mam nadzieję że jutro wreszcie dotrze

Chustoholiczka Awatar gazetka
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

mój małżonek nawet nie domyśla się ile kosztują te droższe chusty, ale ja na razie nie planuję zakupu z najwyższej półki... szczerze mówiąc ja też niedawno dowiedziałam się jakie są rozbieżności w cenach. Trzeba walczyć z wrodzoną oszczędnością
    Czyli kolejny sposób to powiedzieć że kupiło się w lumpeksie
    Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019

Chustomanka Awatar villemko
    Miejscowość
    100lica

Domyślnie

No właśnie te oburzenie nie potrzebne, my mamy oddzielną kasę, ale i tak nie lubię jak widzi że dużo kupuje bo zaraz komentuje, że głowa boli. I tak więcej wydaje na fajki i whiskey iż ja

To ja to jestem świr... kupuję i nie noszę ;( ale z myślą o drugim hehe. Ja się nie przyznaję, po jakimś czasie wyjmuję i udaję że to stare mój mąż byłby w szoku jakby się dowiedział ile używana chusta kosztuje - dla nie go to ściera i już. Mówię że kupiłam w lumpku i nie dopytuje

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów