Pokaż wyniki od 1 do 11 z 11

Wątek: Tinta i jej albumy

Mieszany widok

Chustomanka Awatar damara
    Miejscowość
    wrocław/bolesławiec

Domyślnie

och ja też się podpisuję rękami i nogami, albumy od Agaty robią furorę wszędzie! Uwielbiam!
    Ernest jest z nami od 24.02.2015

Chustomanka Awatar gouomb
    Miejscowość
    Grodzisk Maz.

Domyślnie

Tinta, gdzie jesteś? Odłożyłam trochę pieniędzy i marzę o albumie zrobionym przez Ciebie.
    Wszystkie dotychczasowe były na prezenty i w efekcie ja nie mam żadnego. A bardzo, bardzo bym chciała!
    Wiecie, czy da się zwabić Tintę z powrotem na forum?
    "Ludzie żyjący w określonym systemie społecznym prawdopodobnie nie potrafią sobie wyobrazić punktu widzenia tych, którzy niczego od systemu nie oczekując, planują jego zniszczenie" M. Houellebecq

Moje Wuzetki: Zo VI.2011 i Zu VIII.2013

Forumowe Paczki Mikołajowe!

Chusteryczka Awatar Tinta
    Miejscowość
    dolnośląskie

Domyślnie

Hej, bardzo mi miło to czytać, ale już od dłuższego czasu nie zajmuje się albumami. Musiałam podjąć decyzję o zakończeniu działalności. Powodów tej decyzji było kilka. Poszłam do pracy, przez jakiś czas próbowałam jeszcze robić albumy wieczorem, w weekendy, ale na dłuższą metę nie dałam tego pogodzić.
    W zeszłym roku, pod koniec, sprzedałam całą pracownie, także nie mam już nawet narzędzi żeby coś zrobić.
    Czasem tęsknię za tymi czasami, pracy w domu, nad albumami, ale moje nowe zajęcie tez bardzo lubię....
    Także niestety nie będzie już możliwości zamawiania u mnie....
    Ściskam!

Uprawnienia umieszczania postów