Chciałabym się przedstawić.Nazywam się Asia i jestem z Lublina. Po raz pierwszy na forum trafiłam rok temu, będąc w ciąży, kiedy szukałam informacji na temat chust i pamiętam, że bardzo szybko naprostowałam swój pogląd dzięki Waszej wiedzy i zamiast kupować tanią elastyczną z allegro kupiłam porządną, może trochę za mało złamaną jak dla nowicjuszki, chustę Natibaby.
Nosimy w niej z mężem synka regularnie i dobrze nam służy.
Poza chustami wciągnęły nas jeszcze na maksa pieluszki wielorazowe i w tym wypadku stałam się ofiarą klasycznego uzależnienia pieluszkowego.Zresztą, przyznać muszę, że dzięki Wam wciągnęło mnie wszelkie wielo i znacznie zwiększyła się moja świadomość ekologiczna.
Pod wpływem działu radosna twórczość zaczęłam nawet szyć pieluszki i inne kobiece akcesoria na domowy użytek. Szyję ręcznie, bo świetnie mnie to relaksuje. Stało się to moim wieczornym hobby.
Pozdrawiam serdecznie!

Nazywam się Asia i jestem z Lublina. Po raz pierwszy na forum trafiłam rok temu, będąc w ciąży, kiedy szukałam informacji na temat chust i pamiętam, że bardzo szybko naprostowałam swój pogląd dzięki Waszej wiedzy i zamiast kupować tanią elastyczną z allegro kupiłam porządną, może trochę za mało złamaną jak dla nowicjuszki, chustę Natibaby.
Odpowiedz z cytatem

Bo masz już wszystkie podstawowe uzależnienia, jakbyś co najmniej miała z 1000 postów na liczniku