Fenomen? Jest po prostu obłędnie miękka, taka jak miękki dzianinowy kocyk. Wg mnie jest dość elastyczna, inaczej pracuje, i nie wiem, jak by ponosiła cięższe dziecko, czy starsze. Tak do 9 kg chyba spoko, ale dalej, nie wiem..
Yaro ostatnio idzie jak świeże bułeczkiNa grupie na fb jedna z nich sprzedana w niecałą minutę.
Nie tylko mnie odbiło na ich punkcie.
![]()
Kosmita 29.11.2013
SuperBear 29.05.2015
ostatnio mi sie wydaje ze jest ogolny zastoj w sprzedazy chustza duzo jest wypustow i jest przesycenie :/ ale fakt jest ze niektore wzory sprzedaja sie nadal jak swieze buleczki
![]()
Może zastój też wynika z tego, że wiele osób nosi tylko w sezonie wiosenno-letnim, kiedy np. jadą na urlop, kiedy nie trzeba specjalnych kurtek, a chusta się przy wiązaniu nie moczy w błocie.
A co do Yaro - marzyłam o la vita blue-natural z konopiami, ale po miesiącu poszukiwań kupiłam la fleur blue też z konopiami. Pierwsze wrażenie było takie, że tragedia, ale teraz jestem zadowolona. Chusta szybko się robi miękka, jest szeroka (a ja takie lubię), ładnie się mienią te kolorki. Tylko żałuję, że nie dali z 10 cm więcej, bo wiążę na końcówkach i jak mi się środek trochę przesunie przy wiązaniu to jest ciężko. Z drugiej strony jak nie mam wiele zapasu to łatwiej dociągnąć, bo inaczej nie zawiążę![]()