Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: czy jest jakaś szansa na tego poucha?

Chustonówka

Domyślnie czy jest jakaś szansa na tego poucha?

Moja Helenka ostatnio dostała paczkę z Ameryki od tatusia. Otwieramy, a tam cudny pouch Petunia Pickle Bottom. Niestetety przy przymiarce jest dla nas za duży (najpierw obczytałam wątki z mierzeniem krawędzi itd.)
    I mam pytanie. Czy jak dziecię mi trochę podrośnie to jest jeszcze szansa że go użyjemy (na razie to doczytałam, żeby mierzyć siebie, a ja raczej już się nie zmienię) Czy w takiej wielkości jest już spisany na niepowodzenie i lepiej się z nim pożegnać?

lalunia
    Miejscowość
    Nadalskądinądznikąd

Domyślnie

a nie możesz wysłac którejś z dziewczyn do przeróbki?
    możesz ogłosic się w handmade w wątku "kto mi uszyje..." albo poszukac na wlasna rękę.
    W tej chwili nie wiem, kto na forum szyje aktualnie mt itp, ale to kwestia dobrej krawcowej, możesz ją znaleźć tez w swoim mieście.
    aaa... ja zawsze mialam poucha w tym samym rozmiarze od urodzenia dziecka po 3 rok zycia, różnica jest wg mnie tylko przy ubraniach zimowych i letnich, przy zimowych ciut przyciasno mi było.

Chustonówka

Domyślnie

dzięki, właśnie chodziło mi o to aby się upewnić czy oby ten sam rozmiar poucha jest na różne wielkości dziecka. Rozejrzę się zatem czy ktoś mi go przerobi

Uprawnienia umieszczania postów