Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: witam, z poślizgiem… :)

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie witam, z poślizgiem… :)

już od ponad miesiąca bywam na forum, a zapomniałam tu zajrzeć i się przywitać

hej,
    trafiłam na forum, kiedy przeszłam z moim 10-miesięcznym synem na pieluszki wielorazowe. żałuję, że nie znałam tego miejsca wcześniej, kiedy był młodszy (=>lżejszy…) i nosiliśmy się chuście, a potem w bondolino. ale kto wie, może dzięki radom na forum znajdę jeszcze sposób, żeby ponownie zawiązać go na wiosnę?
    póki co to miejsce jest dla mnie kopalnią wiedzy i zbiorem inspiracji dziękuję za nie!

Chusteryczka Awatar huskymama
    Miejscowość
    Zabrze

Domyślnie

Witaj
    Jak się uprzesz to ponosisz....moja 10 kg-mowa panna (dla jednych dużo dla drugich mało ) a się nosimy codziennie....tylko teraz głównie w Tuli na plecach bo za skoczna na chustę się zrobiła. Dla mnie sama przyjemność

Chustopróchno Awatar Mayka1981
    Miejscowość
    Krapkowice

Domyślnie

Hej hej,
    jak masz jeszcze tę Lisę z avatarka to z niej się wiąże piękne plecaczki
    A. 27.01.2009 B. 22.09.2010 M.14.07.2015
    Akredytowana Doradczyni po kursie Akademii Noszenia Dzieci chustomama.pl

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

niestety dziecię (też 10 kg) odmawia noszenia na plecach, straciłam już nadzieję i bondolino sprzedałam. chustę jeszcze trzymam, za mocno z nią związana jestem (choć ogłoszenie wisi na chustostraganie...)
    po cichu liczę, że to tylko taki etap: raczkowanie, pierwsze kroki - kto by chciał siedzieć w chuście! może za jakiś czas bąbel zatęskni za tym, co dobre.

Uprawnienia umieszczania postów